Baskan Tütüncü Açiklamasi 'Dünyanin En Büyük Hazinesi Çocuklarimiz'

Antalya Saglikli Yasam Dernegi’nin (SAYAD) piknik programinda çocuklarla bir araya gelen Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Bu dünyanin en büyük hazinesi çocuklarimiz ve onlarin mutluluklaridir” dedi.

Baskan Tütüncü Açiklamasi 'Dünyanin En Büyük Hazinesi Çocuklarimiz'
Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Gönül Elçileri-SAYAD piknik programina katildi.

Macera Ormani’nda düzenlenen programda Baskan Tütüncü, çocuklar tarafindan büyük bir sevgiyle karsilandi. Etrafini çeviren çocuklarla sohbet ederken “Burada olmaktan mutlu musunuz?” sorusuna; çocuklardan “Çok mutluyuz” cevabini alan Baskan Tütüncü, “Bu dünyanin en büyük hazinesi sizler ve siz çocuklarimizin mutlulugudur” dedi.



Çocuklar gün boyu gönüllerince eglendi

Hayatin en büyük mutluluklarindan birinin de beraber geçirilen güzel dakikalar oldugunu belirterek sözlerine devam eden Baskan Tütüncü, “Birbirimize sevgiyle sarilmaya devam edecegiz. SAYAD siz çocuklarimiza çok güzel bir ortam hazirladi. Birbirimize sevgiyle sarilalim diye. Sizlerin mutlulugunu görmek benim de yorgunlugumu geçiriyor. Ben sizlerin kalplerindeki sevgiyle besleniyorum. Gözlerinizdeki sevincin isiltilari ile besleniyorum. Sizler benim en önemli varligimsiniz“ diye konustu.

SAYAD Baskani Bahattin Bayraktar’in da katildigi piknik programinda çocuklar müzik esliginde, gün boyu gönüllerince eglendiler.
Kaynak: İHA