Ardahan'da Bassavci Ve Adalet Komisyonu Baskanindan Gazetecilere Veda Ziyareti

Hâkimler ve Savcilar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Haziran 2022 Hakimler ve Savcilar Kararnamesiyle Osmaniye Cumhuriyet Bassavciligina atanan Ardahan Cumhuriyet Bassavcisi Uygur Kaan Arisoy ve Bilecik Agir Ceza Mahkemesi Baskanligi’na atanan Adalet Komisyonu Baskani Sümeyye Kocaman, Ardahan’daki basin kuruluslarini ziyaret etti.

Ardahan'da Bassavci Ve Adalet Komisyonu Baskanindan Gazetecilere Veda Ziyareti
Cumhuriyet Bassavcisi Arisoy ve Adalet Komisyonu Baskani Kocaman Serhat Ardahan Gazeteciler Dernegi Baskani Deniz Basli ile Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Olgun Yildiz’i ziyaret etti. Basini yakindan takip ettiklerini belirten Bassavci Arisoy, çalismaktan büyük mutluluk duydugu Ardahan’da, görev yaptigi 2 yillik süre içinde birçok dostluklar kazandigini söyledi.

Adalet Komisyonu Baskani Sümeyye Kocaman ise 2 yillik görev süresi içinde yaptigi çalismalarla önemli hizmetler gerçeklestirmeye gayret gösterdiklerini aktardi.

Serhat Ardahan Gazeteciler Dernegi Baskani Deniz Basli, “2020’den beri Ardahan’da ’da basarili çalismalar yürüten Ardahan’in güvenli bir sehir olmasi noktasinda etkin çalismalarda basrol oynayan sayin Cumhuriyet Bassavcisi Uygur Kaan Arisoy ve Agir Ceza Mahkemesi Baskani Sümeyye Kocaman’a çok tesekkür ederiz. Yeni görevlerinde basarilar dileriz” dedi.

Kaynak: İHA