Alanya'nin 'Saglik Turizmi' Atagi

Alanya Turizm Tanitma Vakfi Baskan Yardimcisi Mehmet Dahaoglu, “Alanya’nin saglik turizmi potansiyelini Azerbaycan’da 65 ülkenin temsilcisine anlatiyoruz” dedi.

Alanya'nin 'Saglik Turizmi' Atagi
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskanligi himayesinde, Disisleri Bakanligi, Gençlik ve Spor Bakanligi, Kültür ve Turizm Bakanligi, Saglik Bakanligi, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi, Ticaret Bakanligi olmak üzere 6 bakanligin destegiyle 3 kez yapilan Saglik Turizmi Fuari Hestourex’in 4’üncüsü 23-26 Haziran tarihleri arasinda Alanya Saglik Turizmi Dernegi (ALSTUD) öncülügünde, OHSAD‘in ev sahipliginde Bakü Expo Center Crystal Hall’da yapiliyor. Organizasyon dünya saglik otoriteleri tarafindan 2022 yilinin en büyük saglik turizmi etkinligi olarak gösteriliyor. Fuara Alanya’dan Alanya Turizm Tanitma Vakfi (ALTAV), ALSTUD, Baskent Hastaneleri, Alanya Yasam Hastanesi, Modern Saraylar Resort Hotel ve M2 Expat Alanya Saglik Danismanligi kurumlarinin yetkilileri yer aliyor.

“Her alanda Alanya’yi tanitiyoruz”

Devam eden fuarla ilgili degerlendirmede bulunan ALTAV ve Alanya Turistik Isletmeciler Dernegi (ALTID) Baskan Yardimcisi Mehmet Dahaoglu, sunlari söyledi:

“Dünyayi sarsan korona virüs ve pandemi süreci sonrasinda yeni yasam düzeninde kartlar yeniden dagitiliyor. Ticaret Bakanligi tarafindan döviz kazandirici hizmet destegi çerçevesinde desteklenen Hestourex’in önemi de yeni süreçte çok daha yüksek degere sahip. Burada saglik turizmi partnerleri etkilesim içinde is gelistirme ve çözüm ortakligi firsati yakaliyor. Fuarda 22 Avrupa ülkesi basta olmak üzere 65 ülkeden katilimci yer aliyor. Alanya’da saglik turizmi her geçen yil daha da güçleniyor. Devlet ve özel kurumlarin yatirimlari saglik turizmi alaninda Alanya’nin elini güçlendiriyor. Turizmin her alaninda tanitimlarimiza devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA