Alan Açiklamasi ''Karabük'te Miting Gibi Açilis''

Sevim Alan, memleketi Karabük’te hizmete soktugu güzellik merkezinin açilisini Bülent Ersoy ve Altay gibi ünlü sanatçilarin katilimiyla yapti. Kent Meydani’ndaki açilista yogun ilgi nedeniyle izdiham yasandi. 50 bin kisinin katildigi, mitingleri aratmayan törende 600 polis ve 100 özel koruma görev yapti.

Alan Açiklamasi ''Karabük'te Miting Gibi Açilis''
Mimarlik mesleginin yani sira güzellik sektöründe de faaliyet gösteren Sevim Alan, kendi adini tasiyan güzellik merkezi zincirinin 42’nci subesini memleketi Karabük’te açti. Merkezin açilisi, 21 Haziran Sali günü yapildi. Sevim Alan, açilis kurdelesini Türk sanat müziginin ’’Diva’si Bülent Ersoy’’ ile birlikte kesti. Açilisin ardindan ünlü sanatçilar Altay ve Maral sahneye çikarak konser verdi.

’’50 bin kisi meydani doldurdu’’

Sevim Alan Karabük subesi için kent meydaninda düzenlenen açilis davetinde, Karabüklülerin yogun ilgisi nedeniyle izdiham yasandi. Mitingleri animsatan açilis için yaklasik 50 bin kisi meydani doldurdu. Alanda 600 polis ve 100 özel koruma görevlisi güvenligi saglamak için hazir bulundu.

’’Hayalimi gerçeklestirdim’’

Bu özel günde kendisini yalniz birakmayan hemsehrilerine “Bir baskadir benim memleketim” diyerek tesekkür eden Sevim Alan, yasadigi heyecan ve mutlulugunu söyle ifade etti:

’’Görenler miting sandi ama benim merkezimin açilisi bu. Inanilmaz gerçekten. Kendi memleketimde bir sube açmayi uzun süredir çok istiyordum. Hayalimi sonunda gerçeklestirdim. Açilisimizin gördügü ilgi karsisinda duygularimi dile getiremeyecek kadar çok heyecanlandim. Bu özel günde degerli sanatçilarimiz Bülent Ersoy ve Altay da bizleri yalniz birakmadi. Kendilerine kentimizi tanitma firsati da buldugum için çok mutluyum. Kiymetli Karabüklülere de destekleri için tekrar tesekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA