1 Hafta Fiyatina Ömür Boyu Tatil

Gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki 30 yillik deneyimini turizm sektörüne tasiyan Sur Yapi, ‘yeni nesil tatil’ anlayisiyla gelistirdigi Sur Yapi Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatina ömür boyu ayricalikli tatil vaat ediyor.

1 Hafta Fiyatina Ömür Boyu Tatil
Sur Yapi, gelecegin yükselen degeri olan ‘paylasim ekonomisi’ anlayisiyla gelistirilen Sur Yapi Tatil Evleri Antalya ile tatil ve yatirim kavramlarini bir araya getiriyor. Tatil Evleri Antalya’dan devre mülk alanlar, kendi tapulu evlerinde, 5 yildizli otel konforunda, ömür boyu dört mevsim tatil seçeneklerine sahip olurken kullanmadigi dönemlerde kiraya verip gelir elde etme imkâni buluyor. Antalya devre mülk sahipleri ayrica günden güne degerlenen tapulu bir mülk sahibi olduklari için yatirimlarini enflasyona karsi koruyabilecek ve deger artisindan faydalanabilecek. Yeni nesil tatil anlayisiyla hazirlanan projedeki tatil evleri, haziranda 80 bin liradan, temmuz ve agustosta ise 100 bin liradan baslayan fiyatlarla satisa sunuluyor.

Tatil ve yatirim bir arada

Sur Yapi Yönetim Kurulu Baskani Z. Altan Elmas, proje ile dört mevsim tatil imkani sunduklarini belirterek “Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’dan 4 kisilik 1 hafta tatil fiyatina ev alanlar, tapulu evlerinde, 5 yildizli otel konforunda, ömür boyu tatil imkânina kavusacak” dedi.

ayni zamanda kazançli bir yatirim firsati sunuldugunu da vurgulayan Elmas, “Alinacak tapulu devre mülkler günden güne deger kazanarak kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma imkâni da olusturacak” diye konustu.



Kullandigin kadar öde

Paylasim ekonomisinin gelecekte yükselen bir deger olarak kendini gösterecegini ifade eden Elmas, “Insanlar herhangi bir ürünü ya da hizmeti kullanmadigi zamanlarda ödemek istemiyor. Çagimizin anlayisi paylasim, sürdürülebilirlik ve verimlilik Yeni nesil tatil evleri, uygun fiyatli ve kazançli tatil saglayan paylasim ekonomisini kullanmasiyla ön plana çikiyor. Sur Yapi Tatil Evleri’nin sakinleri kullandigi dönem içinde tükettigi hizmet kadar para ödeyecek, isteyen tatil hakkini kullanmadigi dönemde yüksek kira getirisiyle devrederek gelir saglayacak. 5 yildizli otel konforuna sahip projemizde, bu yükselen trendi karsiliyor ve kendisine yapilan yatirimi çok kisa sürede amorti etme ile kara geçme sansi sagliyor. Devre mülkün yatirim degeri katlanarak artarken hem tatil hem de yatirim birlikte elde ediliyor. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da ömür boyu kullanabilecek devre mülkün tapusu ise hisse oraninda ve satin alirken belirlenen tarih araliginda kullanim haklariyla alicilara ömür boyu sunuluyor” dedi.



Saglikli, güvenli ve konforlu

Pandemi ve sonrasinda pek çok alanda oldugu gibi tatil anlayisinda da degisim yasandigina dikkat çeken Elmas, sunlari söyledi:

“Sur Yapi Sirketler Grubu olarak degisimi yakindan takip ediyor, yillarin bilgi birikimi ile gelecegin yasam alanlarini tasarliyoruz. Bu anlayisla gelistirdigimiz turizm sektöründeki ilk yatirimimizi da güçlü bir projeyle gerçeklestiriyoruz. Sektöre sadece dev bir turizm yatirimi kazandirmakla kalmiyoruz ayni zamanda pandemi ve sonrasindaki ekonomik konjonktürün degistirdigi tatil beklentilerine yeni nesil çözümler getiriyoruz. Pandemiyle birlikte hayatimiza giren yeni normal, birçok kiside kalici aliskanliklar gelistirdi ve degisen ihtiyaçlara paralel olarak insanlarin dogal bir yönelisi var. Üzerinde titizlikle çalisarak gelistirdigimiz Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da yeni nesil tatil evleri anlayisina uygun sekilde tatil ve ev kavramlarinin yasamdaki karsiliklari bulusuyor Öncelikle güven ve konforu bulusturuyoruz. Tatil Evleri konseptinde, evdeymisçesine izole ve güvenlik saglanirken ayni zamanda 5 yildizli bir otelin sundugu konfor ve hizmetler sunuluyor. Resepsiyondan oda servisine kadar 7/24 tüm otel imkanlarina sahip evinizde her mevsim özel hissetmeniz saglaniyor ve geriye mis gibi orman havasi ile balkonda huzuru yakalamak, 5 yildizli tesisin imkanlarindan yararlanmak kaliyor.”

Yüksek tatil fiyatlarina kalici çözüm

Pandemi sonrasi tüm dünyada oldugu gibi Türkiye’de de ortaya çikan yüksek enflasyon nedeniyle tatil fiyatlarinin çok yükseldigine dikkat çeken Z. Altan Elmas, yeni nesil tatil evlerinin bu soruna da çözüm getirdigini söyledi.

Sur Yapi Tatil Evleri projesiyle bir haftalik tatil fiyatina ömür boyu tatil imkâni veren bir ürün sunduklarini anlatan Elmas, “Üstelik içinde bulundugumuz enflasyonist ortama ragmen, bu ürüne vade farksiz taksitlerle sahip olmak ve ömür boyu, hatta gelecek kusaklarin bile tatil maliyetini ortadan kaldirmak mümkün. Çünkü bu projedeki tapulu mülkünüzü çocuklariniza, torunlariniza miras birakabiliyorsunuz” dedi.



Kumsalli yüzme havuzu ve özel plaji ön plana çikiyor

Evlerin kumsalli yüzme havuzunun ve Konyaalti sahilinde kendine ait bir plaji bulunduguna dikkat çeken Elmas, “Tesisimiz kumsalli yüzme havuzu, farkli temalardaki havuzlari ve aquapark’larindan çocuk havuzlarina kadar birçok ayricalik sunuyor. Kadinlara özel yüzme havuzlarinin her biri farkli büyüklükte. Dalga havuzu, kapali, sicak ve soguk su yüzme havuzu ile sonsuzluk ve zen havuzlari gibi birçok aktivite alani devre mülk alicilarimizin tercihine sundugumuz genis yelpaze arasina dahil. Ayrica cilt ve vücut bakimi ile beden ve ruh sagligini kapsayici Spa & Wellness imkanlari, yoga, pilates, voleybol, futbol, tenis gibi spor kulübümüz var. Bisiklet parkurumuz, spor alanlarimiz bulunuyor. Çocuklar için gözetmenler esliginde açik ve kapali oyun alanlarimiz var. Uzman gözetmenler esliginde egitici ve eglenceli vakit geçirmelerini saglayacagiz” ifadelerini kullandi.

32 bin metrekare ormana komsu, günlük gezi rotalari ile zengin alisveris olanagi

Tesisin, 32 bin metrekare bir ormanlik alana komsu oldugunun bilgisini paylasan Elmas ayrica yine Antalya ve komsu kentlere de yakinliginin altini çizdi. “Farkli uzunluklarda kosu ve yürüyüs parkur alanlari bulunuyor. Komsularla birlikte hos vakit geçirilebilecek orman alani içerisinde planlanmis ortak alanlarla unutulmayacak tatilin kapilari aralaniyor. Tesis ayrica yilin farkli dönemlerinde Antalya ve komsu kentlerde tarihi ve dogal güzellige sahip sayisiz merkeze günü birlik tur rotalarinin düzenlenebilecek kadar yakin” dedi.



Kafe, restoran ve magazalariyla bir tatilden daha fazlasi

7/24 yasayan bir tesis olarak planlanan Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin ulasim aglarina yakin konumda yer aldigina dikkat çeken Elmas, “Devre mülk alicilari hemen yani basindaki Antray’a binerek ister Kaleiçi’nde, ister Konyaalti’nda ya da Lara’da alisveris yapip, Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin magazalarinda, kafe ve restoranlarinda da keyifli vakit geçirebilecekler. ATV, trekking, dag yürüyüsü, kaya tirmanisi, paintball, offroad gibi uzman kadro esliginde açik hava sporlarinin da yapilacagi tesisteki devre mülk daireler içerisinde beyaz esyalar, oturma gruplari küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren esyalar bulunuyor” diye konustu.

Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da yer alan evlerin hem genis balkonlu hem de ayni anda birçok kisinin konaklamasina imkân taniyacak sekilde tasarlandigini anlatan Elmas, 1+1 evlerin 4 kisi, 2+1 evlerin 6 kisi, 3+1 evlerin ise 8 kisi kapasitesine sahip oldugunu belirtti.



Vadeli alimlarda 24 ay taksit

Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’dan taksitle devre mülk almak isteyenler çok özel bir ödeme plani olusturduklarini açiklayan Elmas, söyle devam etti:

“Vadeli ödeme planimizdan yararlanmak isteyenler, toplam tutarin yüzde 35’ini pesin verdikten sonra kalan tutari vade farksiz 24 esit taksitle ödeyebiliyor. Devre mülk fiyatlari, bulundugu kata, cepheye, metrekareye ve seçilen tarihe göre degisiyor. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da devre mülk tapusu, hissesi oraninda ve satin alirken belirledigi tarih araligindaki kullanim haklariyla tümüyle kisinin kendisine aittir.” Detayli bilgiyi “tatilevleriantalya.suryapi.com.tr” adresinde bulabilirsiniz.
Kaynak: İHA