Ayakkabi Imalathanesinde Baslayan Yangin Üst Kata Ve Yan Binaya Sirayet Etti

Fatih’te taban ve ayakkabi imalathanesinde baslayan yangin üst kata ve yan binaya sirayet etti. Alev alev yanan binayi itfaiye ekipleri uzun ugraslari sonucu söndürdü.

Ayakkabi Imalathanesinde Baslayan Yangin Üst Kata Ve Yan Binaya Sirayet Etti
Yangin, Fatih Mimar Hayrettin Mahallesi Gedikpasa Camii Sokak’ta saat 06.30 sirlarinda 4 katli bir binada çikti. Iddiaya göre, 4 katli binanin 3’üncü katinda ayakkabi imalathanesi olarak kullanilan is yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Çikan yangin kisa sürede büyüyerek 4’üncü kata ve yan binaya sirayet etti. Yanginin çiktigini fark eden vatandaslar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale etmeye basladi.

Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldi. Yogun çalisma sonunda yangini, kontrol altina alan itfaiye ekipleri sogutma çalismasi yaparken, polis ekipleri yanginin çikis sebebi ile ilgili çalisma baslatti.

Yangin üst kata ve yan binaya sirayet etti

Ayakkabi imalathanesinde baslayan yangin, üst kata ve bitisigindeki yan binaya sirayet etti. Yangina çevre ilçelerden gelen çok sayida itfaiye ekibi müdahale etti. Itfaiye ekipleri güçlükle kontrol altina aldiklari yangin yerinde uzun süre sogutma çalismasi yapti.
Kaynak: İHA