O Anaokulu Hakkinda Sorusturma Baslatildi

Izmir’in Bayrakli ilçesinde bir anaokulunda yaslari henüz 5 olan 3 çocugun kaybolarak, saatler sonra 3 kilometre uzakta bulunmasinin ardindan söz konusu anaokulu hakkinda Izmir Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan sorusturma baslatildi.

O Anaokulu Hakkinda Sorusturma Baslatildi
Izmir’in Bayrakli ilçesinde 21 Haziran günü saat 11.00 siralarinda meydana gelen olayda, Fuat Edip Baksi Mahallesinde bulunan bir anaokulunda egitim gören ve 5 yasinda olduklari ögrenilen 3 çocuk kayiplara karisti. Çocuklarin kayiplara karismasinin ardindan çevrede çocuklari arayan ögretmen ve personelin ise durumu ailelere haber vermedikleri öne sürüldü. Çocuklarinin kayip oldugunu ögrenen aileler ise büyük panik yasayarak her yerde çocuklarini aramaya basladi.

Kayip çocuklar, olaydan yaklasik 3 saat sonra bitkin bir halde anaokulunun 3 kilometre uzaginda, servis soförü tarafindan bulundu. Yasanan olayin ardindan çocuklarin aileleri, anaokulu müdürü Y.Ç. ve ögretmen G.B. hakkinda polis merkezine giderek sikayetçi oldu.

Sorusturma baslatildi

Çiktiklari anaokulundan kayiplara karisan çocuklar ise 3 kilometre mesafede bulunduklari yerin yakinindaki bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde art arda yürüyen üç çocugun kalabalik bir caddenin karsi kaldiriminda görüldü.

Olayla ilgili harekete geçen Izmir Il Milli Egitim Müdürlügü ise söz konusu anaokulu hakkinda sorusturma baslatildigini açikladi.

Kaynak: İHA