Kdz. Eregli OSB Yolunda Sürücüler Zor Anlar Yasiyor

Zonguldak’in Eregli ilçesinde 50’nin üzerinde orta ve büyük ölçekli fabrikanin faaliyet gösterdigi Organize Sanayi Bölgesi yolunun bozuk olmasi sürücülere zor anlar yasatiyor.

Kdz. Eregli OSB Yolunda Sürücüler Zor Anlar Yasiyor
Kdz. Eregli ilçesine bagli Hamzafakihli Mahallesi’nde yer alan Kdz. Eregli OSB’ye Kiyicak Mahallesi’nden ve Topçali Mahallesi’nden giden yollarin asiri derecede bozuk olmasi sürücülere adeta isyan ettiriyor. 50’nin üzerinde orta ve büyük ölçekli sanayi kurulusunun faaliyet gösterdigi ve yaklasik 2 bin 500 kisinin istihdam edildigi OSB’ye giden yollarin bir an önce yapilmasini isteyen sürücüler, araçlarinda büyük hasarlar meydana geldigini ifade etti.

OSB’ye yük getiren agir tonajli araçlarin yani sira, personel servisi ve personele ait araçlarin hem Topçali Mahallesi tarafindan hem de Kiyicak Mahallesi tarafindan geliste büyük sikintilar yasadigini anlatan sürücüler “Yolda ki çukurlar o kadar çok ve o kadar derinki birinden kaçsak mutlaka digerine düsüyoruz. Agir tonajli araçlarin üzerinden bazen yüklerin düstügü oluyor. Yolu bilmeyen sürücüler fabrikalara geldiginde isyan ediyorlar ve Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar bozuk ve bakimsiz yol görmediklerini söylüyorlar” dedi.

Sürücüler yetkililerin her iki tarafta da yolu inceleyip bakim ve onarim için gerekli çalismalari yapmasini istedi.
Kaynak: İHA