Elif Çakal Cinayeti Ile Ilgili Olay Yerinde Kesif Yapildi

Sultangazi’de uçurumda cesedi bulunan 15 yasindaki Elif Çakal’in ölümüne iliskin 4 sanigin yargilandigi davada, mahkemenin aldigi karar sonrasi olay yerinde kesif yapildi.

Elif Çakal Cinayeti Ile Ilgili Olay Yerinde Kesif Yapildi
Sultangazi’de uçurumda cesedi bulunan 15 yasindaki Elif Çakal davasinda mahkemenin karari sonrasi olay yerinde kesif yapildi. Tutuksuz sanik G. K., U. B. ile suça sürüklenen T.Y., S.T., müstekiler Abdulkadir Aydin, Süheda Tekin ve maktulün annesi Hacer Çakal ve avukatlari, olay yeri inceleme ve bilirkisi ekipleri olayin yasandigi yerde yapilan kesifte hazir bulundu.

Yogun güvenlik tedbirleri altinda yapilan kesifte, olay yeri güvenlik seridi içerisine alindi. Çok sayida polis ekibinin sevk edildigi olay yerinde ise basin mensuplarinin görüntü alinmasina izin verilmedi.

Olay yerinde yapilan kesif sonrasi IHA muhabirine açiklamadan bulunan Elif Çakal’in annesi Hacer Çakal, “Benim çocugum intihar edecek bir çocuk degildi. Ben bunlarin ceza almasini istiyorum. Benim çocugumu yediler. Intihar edecek bir çocuk degildi. Kardesini konusturdum. Tecavüz etmeye kalkmislar. Çocugu orada sikistirmislar. Kostugu yerde mi düstü. Çocugumu dövmüsler. Insan, düsman düsmanina bunu yapmaz. Çocugumu hayattan kopardilar. Geceleri sabaha kadar uyuyamiyorum. Dayanamiyorum, çok zor durumdayim. Bunlarin en agir ceza almalarini istiyorum. Üstünü kapatirsalar baska canlarda yanar" ifadelerini kullandi.

Yaklasik 2 saat süren kesfin ardindan heyet bölgeden ayrildi.
Kaynak: İHA