D-100'De Cip Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali

Sakarya’nin Serdivan ilçesi D-100 karayolunda cip ile otomobilin çarpismasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda 2’si agir 3 kisi yaralandi.

D-100'De Cip Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, D-100 karayolu Serdivan ilçesi Yukaridereköy Mahallesi girisindeki kavsakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 ABR 700 plakali Skoda marka otomobil ile 54 PH 702 plakali Land Rover marka cip kavsakta çarpisti. Çarpismanin etkisi ile savrulan otomobilde bulunan 2 kisi sikisti. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida saglik, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulasan itfaiye ekiplerince 41 ABR 700 plakali otomobilde sikisan 2 yarali, sikistiklari yerden kurtarildi. Yaralilar bölgeye sevk edilen ambulanslar ile Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi ile Sakarya Toyotasa Acil Yardim Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Otomobil içerisinde sikisan 2 kisinin durumunun agir oldugu ögrenildi. Bölgede kaza sebebi ile trafik bir süre kontrollü sekilde saglandi. Araçlarin yoldan kaldirilmasi ile birlikte trafik normal seyrine dönerken, konuyla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA