OMÜ'de 'Egiticilerin Egitimi' Tamamlandi

Ondokuz Mayis Üniversitesi’nin (OMÜ) akademik verimlilik ve sinerjiyi bütün birimlerine yansitmak amaciyla düzenledigi “Egiticilerin Egitimi” programi, 5 günlük periyodun sonunda tamamlandi.

OMÜ'de 'Egiticilerin Egitimi' Tamamlandi
Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi akademisyenleri için düzenlenen “Egiticilerin Egitimi” programinda güncel ögretim, yöntem ve teknikleri egiticilere anlatildi. Akademisyenlerin tecrübelerini paylastiklari egitim programinda 5 ayri üniversiteden 8 akademisyen katildi.

Programin son gününde yüz yüze yapilan atölye çalismalariyla tamamlanan egitime katilan egiticilere tesekkür belgeleri ile Ziraat Fakültesi’nden 33 ögretim üyesine katilim belgeleri Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep tarafindan takdim edildi.

Doç. Dr. Bayram Özer’in koordinatörlügünde yürütülen programa; Doç. Dr. Sener Sentürk, Doç. Dr. Yasar Barut ve Dr. Ögr. Üyesi Kemal Özcan egitimci olarak katildi.

Ayrica çesitli üniversitelerden Prof. Dr. Burhan Akpinar, Doç. Dr. Ceyhun Ozan, Doç. Dr. Recep Kahramanoglu ve Doç. Dr. Volkan Duran da programda egitici olarak görev aldi.
Kaynak: İHA