Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Kayseri Saglik Altyapisi Ile Önemli Bir Merkez'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Il Saglik Müdürlügü görevine atanan Dr. Mehmet Ersan’a ziyarette bulundu. Baskan Büyükkiliç, Kayseri’nin saglik altyapisi ile önemli bir merkez oldugunu vurguladi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Kayseri Saglik Altyapisi Ile Önemli Bir Merkez'
Kayseri Il Saglik Müdürlügü görevine atanan Dr. Mehmet Ersan’a iade-i ziyarette bulunan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yeni görevinde basarilar diledi. Baskan Büyükkiliç, Kayseri Il Saglik Müdürlügüne atanan Dr. Mehmet Ersan’a hayirli olsun temennisinde bulunarak, “Saglik alaninda Türkiye’miz, dünyada kendisinden söz ettiren, Kayseri’de saglik altyapisiyla Sayin Cumhurbaskani’mizin sehrimize kazandirdigi sehir hastanesi basta olmak üzere, TURKOVAC asisini bulan Erciyes Üniversitesi saglik kuruluslarimiz yine ön planda olmak üzere önemli bir merkezdir” dedi.

Isbirligi ile uyum içerisinde çalismalarin devam edecegini vurgulayan Baskan Büyükkiliç,“Kayseri’mizin saglik müdürü olarak sizleri burada görmek, sizlere hayirli olsun demek bizim olmazsa olmazimiz. Geçmiste Ali Ramazan Benli kardesimizle yaptigimiz isbirligi ve uyum kültürü içerisindeki çalismalarin daha ileri noktaya tasinmasi adina, Cenab-i Allah sizlerle birlikte çalismayi nasip etsin. Hayirli olsun diyorum” seklinde konustu.

Baskan Büyükkiliç’in ziyareti dolayisiyla çok mutlu oldugunu dile getiren Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan ise Büyükkiliç’a tesekkür ederek, “Insallah desteklerinizle zaten güçlü bir saglik altyapisi olan Kayseri’de de ümit ediyorum üzerine bir seyler koymak firsati buluruz. Burada olmaktan ben de çok mutluyum, saglik altyapisi noktasinda çok güçlü bir sehir. Sehir Hastanesi basli basina bir saglik üssü konumunda, bu bizim için büyük bir avantaj tabi. Ilçelerde de birçok saglik tesisi yenilenmis, bu da büyük avantaj. Çok tesekkür ediyorum, seref verdiniz, çok mutlu oldum degerli baskanim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA