Yunusemre'de 3 Binden Fazla Ögrenciye Agiz Ve Dis Sagligi Taramasi Yapildi

Yunusemre Belediyesi ve Koruyucu Dis Hekimligi Dernegi ile hayata geçirilen ’Minik Dislere Büyük Dokunuslar’ projesinde ilçedeki okul öncesi egitimi alan 3 binin üzerinde ögrenciye agiz-dis sagligi egitimi verilerek dis taramasi yapildi. Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, projede emegi geçenlere tesekkür belgesi verdi.

Yunusemre'de 3 Binden Fazla Ögrenciye Agiz Ve Dis Sagligi Taramasi Yapildi
Yunusemre Belediyesi, Koruyucu Dis Hekimligi Dernegi ile hayata geçirilen Minik Dislere Büyük Dokunuslar Projesinde merkez ve kirsal okullarda, belediyeye bagli kres ve anaokullarinda agiz - dis sagligi egitimi ve taramasi yapildi. Projeyle binlerce ögrenciye ulasilirken; Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, projeye katkida bulunan Koruyucu Dis Hekimligi Dernegi Baskani Dis Hekimi Faruk Tomruk ve dernek üyelerine tesekkür belgesi verdi. Yunus Emre Kültür Parki Irfan Meclisi’nde gerçeklestirilen törene Baskan Çerçi’nin yani sira Esi Dr. Melek Çerçi, Baskan Yardimcisi Sule Uygur, daire müdürleri, Koruyucu Dis Hekimligi Dernegi Baskani Faruk Tomruk ve dernek üyeleri katildi.

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, proje ile binlerce ögrenciye ulastiklarini belirterek “Minik Dislere Büyük Dokunuslar Projesinde ilçedeki okul ve kreslerde 3 binin üzerinde ögrenciye agiz - dis sagligi egitimi ile dis taramasi yaptik. Böylesine güzel ve anlamli projeye emek harcayan herkese tesekkür ederim. Belediye olarak bu tür etkinliklerimiz sürecek” dedi.

Kaynak: İHA