Ögretim Elemanlarina Akademik Tesvik Ve Ödül Töreni Düzenlendi

Atatürk Üniversitesinde Yeni Nesil Üniversite Tasarim ve Dönüsüm Projesi baglaminda 7 boyutta gerçeklestirilen 2021 Yili Akademik Tesvik ve Ödül Töreninde ögretim üyelerine verilen ödüllerin ardindan, ögretim elemanlarina da ödülleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli tarafindan verildi.

Ögretim Elemanlarina Akademik Tesvik Ve Ödül Töreni Düzenlendi
Ögretim elemanlariyla Rektörlük makaminda bir araya gelen Prof. Dr. Ömer Çomakli’ya rektör yardimcilari da eslik ederken, Yeni Nesil Üniversite çalismalari çerçevesinde egitim, arastirma ve topluma katki misyon alanlarini harmanlayan egitim, arastirma, topluma katki, arastirma temelli egitim, egitim temelli toplumsal katki, arastirma temelli toplumsal katki ve çarpan katki alanlarinda verilen ödüller sahiplerini buldu.

Atatürk Üniversitesinin temel degerleri arasinda yer alan “Emege saygi gösterme ve basariyi takdir etme: Gösterilen çabalara saygi gösterilir ve basarilar taninir” ilkesi dogrultusunda Akademik Tesvik ve Ödül Törenlerini düzenlediklerini aktaran Rektör Çomakli; çalisan, üreten ve ülkenin kalkinmasina katki saglayan tüm personelin her açidan desteklendigini ve desteklenmeye devam edecegini söyledi.



Rektör Çomakli: “Amacimiz üniversitemizde üretilen bilgiyi sanayiye, is hayatina, sagliga, kültüre, sanata aktararak toplumsal faydaya dönüstürmektir. Akademisyenlerimizin basarilari, yapacagimiz yeni çalismalarda en güçlü motivasyon kaynagimiz olacaktir. Kurumsal katkida bulunarak akademik tesvik almaya hak kazanan ögretim elemanlarimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Tören, hatira fotografinin çekilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA