Manyas Anadolu Lisesi 10. Dönem Mezunlarini Ugurladi

2003-2004 Egitim-Ögretim yilinda açilan Manyas Anadolu Lisesi 10. dönem mezunlarini verdi.

Manyas Anadolu Lisesi 10. Dönem Mezunlarini Ugurladi
4 subeden 95 ögrencinin mezun oldugu Manyas Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinlik saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.

Okul Müdürü Hayriye Basaran, ögrencilere bundan sonraki yasamlarinda basari dilerken “Sizlerin artik okulumuz da son günleri, bundan sonra kimse sizin, kilik, kiyafetinizi sorgulamayacak, neden geç geldiniz demeyecek, temennim istediginiz alanda kendinizi en güzel sekilde yetistirir, ülkemiz için iyi birer fert olursunuz” dedi.

Okul bilgi yarismasinda dereceye giren Aydin Sinan, Üzeyir Can Mutlu, Emine Altinbas ve Sila Özcan ödüllendirildi. Okul birincisi Yaren Okur yas kütügüne plaket çakarken, okul ikincisi Fatmanur Rabia Kabaklar ve üçüncüsü Asuman Akdemir’e Manyas Belediye Baskan Yardimcisi Zerrin Tok tarafindan plaketleri verildi.

Okul birincisi Yaren Okur yaptigi konusma da “Sorumlu vatandas olmanin yolu, Atalarimizin elleriyle yaptiklari Cumhuriyetimizin degerlerine sahip çikmaktan geçer.Tam da bu nedenle Manyas Anadolu Lisesi mezunlari Atatürk’ün bizlere emanet ettigi Cumhuriyetimizin en önemli koruyuculariyiz.” dedi.

12. siniflarin 11. sinif ögrencilerine bayrak ve flama devri sonrasi ögrencilerin sembolik mezuniyet belgeleri verildi.

Tören sonrasi ögrenciler ve aileleri mezuniyetlerini müzik esliginde kutladilar.
Kaynak: İHA