Izmir'de Silahi Çatisma Açiklamasi 1'I Polis 2 Yarali

Izmir’in Karabaglar ilçesinde bulunan sanayi içerisinde bir otomobili inceleyen polis ekiplerine, sokaga gelen bir baska araç içerisinden ates açildi. Ekiplerin de karsilik vermesiyle silahli çatismaya dönen olayda 1’i polis olmak üzere 2 kisi yaralandi.

Izmir'de Silahi Çatisma Açiklamasi 1'I Polis 2 Yarali
Olay, gece saatlerinde Karabaglar Sanayi Sitesi 5827 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Asayis Sube Müdürlügü Oto Hirsizligi Büro Amirligi’nde görevli ekipler, sokakta bulunan ve çalinti oldugu degerlendirilen bir araci incelemeye aldi. Bu esnada otomobille ekiplerin bulundugu sokaga gelen bir baska araç içerisinden polislere silahla ates açildi. Ekiplerin de karsilik vermesiyle silahla çatismaya dönen olayda süphelilerden H.K., ve polis memuru M.K., yaralandi.

Çok sayida süpheli gözaltina alindi

Ihbar üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Adrese gelen saglik ekiplerince ambulansa alinan ve ayaklarindan yaralandigi ögrenilen polis memuru M.K., Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Olay yerinden otomobil ile kaçan süpheliler ise yarali H.K.’yi Konak ilçesinde bulunan özel bir hastaneye getirdi. Buradan Izmir Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilen H.K.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi. Olayin ardindan yapilan çalismalarda çok sayida kisinin gözaltina alindigi belirtildi.

Öte yandan, Olay Yeri Inceleme (OYI) ekiplerince adreslerde incelemelerde bulunulurken, konuyla ilgili baslatilan genis çapli sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA