Baskan Oktay, Seyit Torun'u Agirladi

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun, Mugla ve ilçelerine yaptigi ziyaretler çerçevesinde Marmaris’e geldi. Marmaris Belediyesi’ni ziyaret eden Torun’a, Belediye Baskani Mehmet Oktay çalismalarla ilgili bilgi verdi.

Baskan Oktay, Seyit Torun'u Agirladi


CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun, Mugla ve ilçelerine bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Ziyaret duraklarindan biri de Marmaris oldu. Marmaris ziyaretinde Torun’a Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Ari ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’tan olusan genel merkez heyetinin yani sira Mugla milletvekilleri ve CHP Il Baskani Adem Zeybekoglu da eslik etti.

Ilçe Baskanliginda gerçeklestirdigi basin açiklamasinin ardindan Orgeneral Mustafa Muglali Caddesi’nde is yeri bulunan esnafi ziyaret eden Torun’a Belediye Baskani Mehmet Oktay eslik etti. Ordulular Dernegi’ne de ugrasan Torun daha sonra Marmaris Belediyesi’ne geçti.

Belediye Baskani Oktay, belediyenin 3 yillik genel çalismalari, pandemi dönemi, yangin ve sel felaketleri sirasinda ve sonrasindaki faaliyetlerini anlatan bir sunum yapti. Belediyenin ekonomik gelir gider durumu ve yapilacak projelerle ilgili genel durumu anlatan Oktay, “Her zaman liderligiyle bize yol gösteren Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu basta olmak üzere sizin ve tüm milletvekillerimizin destekleriyle çalismalarimiza devam ediyoruz. Marmaris için gece gündüz çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA