Kayip Gençler 45 Saattir Kazilan 30 Metrelik Kuyuda Ölü Bulundu

Denizli’de kendilerinden 5 gündür haber alinamayan gençlerin cesedi, 45 saatlik çalismanin ardindan yaklasik 30 metre derinligindeki su kuyusunda bulundu.

Kayip Gençler 45 Saattir Kazilan 30 Metrelik Kuyuda Ölü Bulundu


Acipayam ilçesinde yasayan 17 yasindaki Ismail Yalçin, 9 Haziran aksami annesi Asuman Yalçin’i telefonla arayarak harçlik istedi. 20 lira harçlik alarak babasina ait otomobille evden ayrilan Ismail Yalçin, Serinhisar ilçesinde ikamet eden 19 yasindaki Hasan Akköse ile bulustuktan sonra bir daha geri dönmedi. En son aradiginda kendisine “Arabayi yikiyorum baba” diyen oglundan bir daha haber alamayan baba Adnan Yalçin, jandarma karakoluna giderek kayip basvurusunda bulundu.

Otomobilin bulunmasi ardindan kayip iki gencin en son görüstükleri kisi olan Hasan Akköse’nin akrabasi M.A. ve 8 süpheli gözaltina alindi. Ifadeler dogrultusunda aracin bulundugu yere 10 kilometre uzakliktaki Serinhisar ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesi’ndeki su kuyusunda arama çalismalari basladi.

Içerisine tas ve toprak atilarak dibi kapatildigi belirlenen su kuyusunda, is makineleriyle kazi çalismasi devam ederken, kayip gençlerden Hasan Akköse’nin öldürülmeden saniyeler önce telefonunun arama dügmesine gizlice basip kiz arkadasini aradigi, ayni zamanda akrabasi olan M.A.’nin adini söyledigi ortaya çikti.

Devam eden çalismalari ardinda 45 saat sonra gençlerin cesedine ulasildi. Yaklasik derinligi 30 metre olan kuyudan çikarilan cesetler, yapilan incelemenin ardindan Pamukkale Üniversitesi Adli Tip Morguna kaldirildi. Öte yandan adliyeye sevk edilen M.A. ile beraber toplamda 7 kisi tutuklanirken, 2 kisi ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA