Bursa'da Nil Karaibrahimgil Rüzgari

Bu yil 60.’si gerçeklestirilen Uluslararasi Bursa Festivali basladi. Ünlü piyanist, besteci ve yorumcu Fahir Atakoglu’nun, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasi esligindeki muhtesem konseriyle baslayan Bursa’daki sanat yolculugu bu aksam pop müzigin sevilen sesi Nil Karaibrahimgil ile devam etti.

Bursa'da Nil Karaibrahimgil Rüzgari
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi tarafindan, Kültür ve Turizm Bakanligi’nin destekleriyle, Atis Sirketler Grubu ana sponsorlugunda gerçeklestirilen Bursa Festivali’nin ikinci gününde Nil Karaibrahimgil rüzgari esti. Gencinden yaslisina tüm müzik severleri sarkilariyla eglendiren ünlü sanatçi, en sevilen parçalarini Bursali hayranlari için seslendirdi.

Etkinlik öncesi konser sponsoru Sahinkaya Okullari Genel Müdürü Av. Dilay Sahinkaya, ünlü sanatçiya Bursalilar adina tesekkür ederek festival özel plaketi sundu.

Nil Karaibrahimgil ise Bursa’yi çok özledigini belirterek, Bursali hayranlariyla yeniden bir arada olmaktan duydugu mutlulugu dile getirdi. Karaibrahimgil, ayrica yaz sonuna yetistirmeye çalistigi yeni bir sarkiyla hayranlarina sürpriz yapmak istedigini söyledi.



Albümündeki en popüler sarkilarindan biri olan “Burasi Istanbul” ile sevenlerinin karsisina çikan Nil, mavi saçlari, pembe tulumu ve sahne performansiyla göz doldurdu.

“Pirlanta” sarkisini Bursa’da kendini izlemeye gelen binlerce hayraniyla düet yaparak birlikte söyleyen Karaibrahimgil, albümündeki seçme sarkilarla izleyenleri costurdu. Genç hayranlari konser boyunca ünlü sanatçiyi ayakta dinleyerek, sarkilarina eslik etti.
Kaynak: İHA