Kontrolden Çikan Otomobil Kaldirimda Yürüyen Kadina Çarparak Vitrine Soktu

Ankara’nin Polatli ilçesinde otomobilini hareket ettirmek isteyen sürücü, kaldirimda yürüyen kadina çarparak dükkana soktu. Kaza ani bir dükkanin güvenlik kameralarina yansidi.

Kontrolden Çikan Otomobil Kaldirimda Yürüyen Kadina Çarparak Vitrine Soktu
Olay, Ankara’nin Polatli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, park halindeki 06 BZG 107 otomobilin sürücüsü Meral Demir, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldirimda yürüyen Gaye Nur D.’ye çarpti. Sürücü Demir, otomobilin fren yerine gazina basarak Gaye Nur D.’yi boyaci dükkanina soktu. Kazanin ardindan büyük panik yasayan sürücü ve arkadaslari çarptiklari yayanin yardimina kostu. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda yaralanan Gaye Nur D., saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan Polatli Duatepe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili sürücü gözaltina alindi. Kaza ile ilgili sorusturma sürüyor.

O anlar güvenlik kameralarina yansidi

Bir dükkanin güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde, sürücü Demir’in otomobili hareket ettirdikten hemen sonra yolda yürüyen yaya Gaye Nur D.’ye çarparak bir boyaci dükkanina soktugu görüldü.

Daha sonra ise çevrede bulunan baska bir vatandas, otomobilin kontagini kapatti. Ayrica, kazanin saniyeler öncesinde çocuklariyla kaldirimda yürüyen anne ve babanin kazadan kil payi kurtuldugu görüldü.

Kaynak: İHA