Eve Giren Hirsiz Yakalanacagini Anlayinca Pencereden Böyle Atladi

Bagcilar’da eve giren hirsiz, yakalanacagini anlayinca pencereden atlayarak kaçti, o anlar kameralara yansidi. Ilçede birçok hirsizlik olayina karistigi tespit edilen zanlilar, polis ekiplerince yakalandi.

Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri Kirazli, Demirkapi, Günesli ve Yavuz Selim mahallelerinde yasanan 4 ayri evden hirsizlik olayi ile ilgili inceleme baslatti. Güvenlik kameralarini inceleyen ekipler 2 süpheli sahsin kimligini tespit etti. R.G. ve S.E. isimli zanlilar Kirazli Mahallesi’nde polis ekiplerince kiskivrak yakalandi.

Zanlilarin üst aramasinda evden çaldiklari araç anahtari bulundu. Evin önünde park halindeki çalinti araç, sahibine teslim edildi.

Sahislara yönelik yapilan sorgulamada benzer suçlardan çok sayida kayitlari oldugu anlasildi. Ifadesi alinan zanlilar bugün adliyeye sevk edildi.

Balkondan atladigi anlar kamerada

Zanlilarin hirsizlik anlari da kameralara yansidi. Görüntülerde 2 süpheli sahsin hirsizlik yapacaklari evin önünde bir süre gözlem yapiyor. Ardindan zanlilardan biri hirsizlik için harekete geçiyor. Bir zanli, arkadasinin yardimiyla ikinci kattaki evin balkonuna tirmaniyor. Eve giren zanli bir süre sonra yakalanacagini anlayinca camdan bir otomobilin tavanina atlayarak olay yerinden kaçiyor.
Kaynak: İHA