Dis Hekimligi Fakültesi Yemin Töreni Gerçeklestirildi

Bülent Ecevit Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi 2021-2022 Akademik Yili Yemin Töreni Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Dis Hekimligi Fakültesi Yemin Töreni Gerçeklestirildi
Törene Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Dis Hekimligi Fakültesi Dekani Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Üniversite Senato Üyeleri, akademik ve idari personel ile mezun ögrencilerin aileleri katildi.

Tören, Dis Hekimligi Fakültesi ögrencilerinin yerlerini almasi, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Dis Hekimligi Fakültesi ögrencilerinin hazirladigi müzik dinletisi ile devam etti.

Tören, Dis Hekimligi Fakültesi Dekani Prof. Dr. Emre Bodrumlu’nun açilis konusmasiyla devam etti. Prof. Dr. Bodrumlu, yeni mezun dis hekimlerinin saglik hizmetinin yeni taze kanlari olacaklarini belirterek, yeni mezun hekimlere saglikli, basarili ve mutlu bir meslek hayati diledi.

Ardindan ögrencilere yönelik saglik, basari ve mutluluk dolu bir meslek yasami dileklerini sundugu konusmasini yapan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özölçer, konusmasinda sunlara degindi: "Yeni bir hayata adim atmalarinin mutlulugunu paylastigimiz, kendileriyle gurur duydugumuz gençlerimiz, eminim ki burada edindikleri bilgi ve donanimla, toplum sagligi ve refahinin gelistirilmesine canla basla katkida bulunacak ve Türkiye’nin dört bir yaninda bizleri en iyi sekilde temsil edeceklerdir " dedi.

Fakülte birincisi Dis Hekimi Elmas Liv, ödülünü Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, ve Dekan Prof. Dr. Bodrumlu’dan aldiktan sonra ailesiyle birlikte mezuniyet kütügüne isim plakasini çakti. Tüm ögrencilere diplomalarinin takdim edilmesinin ardindan mezun ögrenciler Dr. Ögr. Üyesi Gediz Geduk esliginde mezuniyet yemini etti ve mezuniyetlerini coskuyla kutladi.

Daha sonra Dis Hekimligi Fakültesi’ni derece ile bitiren ögrencilere ödülleri takdim edildi.
Kaynak: İHA