’Rüsvet, irtikap ve zimmete para geçirme’ suçlamalariyla gözaltina alinan CHP’li Çan Belediye Baskani Bülent Öz, tutuklama talebiyle sevk edildigi nöbetçi sulh ceza hakimligince adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
CHP’li Çan Belediye Baskani Bülent Öz, savciliktaki islemlerinin ardindan tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Baskan Öz ve firma çalisani R.A, çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligince adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Adliye çikisinda konusan Çan Belediye Baskani Bülent Öz, “Gecenin bu saatine kadar burada bizleri bekleyen tüm hemsehrilerime çok çok tesekkür ediyorum. Herkesten Allah razi olsun. Isin sonunda üzerimize atili mesnetsiz iddialar çürümüstür. Masumiyetimiz bu saat itibariyle burada kanitlanmistir” dedi.
Belediye müdürlerinin de serbest birakildigini belirten Avukat Hakan Evirgen, “Yürütülen sorusturma sonucunda Çan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü ve Insan Kaynaklari Müdürü savcilik tarafindan serbest birakildi” dedi.