Taksim'de Yürekleri Agza Getiren Tehlikeli Otel Temizligi

Taksim Meydani’nda bulunan bir otelin dis cephe camlarini temizleyen isçiler yürekleri agza getirdi. O anlar kameralara saniye saniye yansidi.

Taksim'de Yürekleri Agza Getiren Tehlikeli Otel Temizligi
Taksim Meydani’nda bulunan bir otelin dis cephe camlarini temizleyen isçilerin tehlikeli temizligi görenlerin yürekleri agza getirdi. Isçiler binanin camlarini temizlerken yogun güvenlik önlemi aldi. Temizlik isçilerini gören vatandaslar saskinlikla onlari izledi. Temizlik yapan isçilerden Ersin Kuris temizlik çalismalarini yaparken aldiklari yogun güvenlik önlemlerini anlatti. Temizlik isçilerinin tehlikeli çalismalari saniye saniye kameralara yansidi.

“Yaptigimiz is zorlu bir is”

Yaptiklari isin zorluguna karsi yogun güvenlik önlemleri aldiklarini kaydeden temizlik isçisi Ersin Kuris, “Aslinda tehlikeli bir isimiz var ama güvenlik önlemlerini gayet iyi bir sekilde aliyoruz. Iki tane ipimiz var. Bir tanesi ana ipimiz digeri yardimci ipimiz. Yukarida kendimizi güvenli bir sekilde bir noktaya bagliyoruz. Bir inis aletimiz de var. Yukari çikmak için de ayri bir aletimiz var, ondan destek aliyoruz. Yedek ipimize bagli olan parçamiz da var. Kendimizi sabitledikten sonra da vantuz adli bir ekipmanimiz var. Isimizi kolaylastirmak adina onu kullaniyoruz. Dünya standartlarinda bir kemerimiz de var. Özel ölçülere ait bir kemer bu. Bir oturagimiz var, isimizi çok kolaylastiriyor. Bizim için en önemli malzemelerden biri de bu. Son olarak bir kaskimiz var. Yukaridan herhangi bir malzemenin basimiza düsmesine karsi bizi koruyor. Daha önce herhangi bir tehlike yasamadim. Çünkü güvenlik önlemlerimizi hat safhada aliyoruz. Yaptigimiz is gerçekten zorlu bir is. O yüzden güvenlik önlemlerini en üst seviyede aliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA