Siyah Kusak Sahibi Gelin Damadi Yerden Yere Vurdu

Denizli’de judo antrenörlügü yapan siyah kusak sahibi gelin ile damat, nikah masasina judo kiyafetleriyle oturdu. Imzayi atmadan önce damadi yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yasatti.

Siyah Kusak Sahibi Gelin Damadi Yerden Yere Vurdu


Judo antrenörlügü yapan siyah kusak sahibi gelin ile damat nikah öncesi judo kiyafeti giyerek gösteri yapti. Gösteride gelin, damadi yerden yere vurarak unutulmaz anlarin yasanmasina neden oldu.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde uzun süre hafizalardan silinmeyecek bir nikaha imza atildi. Denizli Büyüksehir Belediyesporlu siyah kusak sahibi Judo antrenörleri Ümran Sahbal ve Talha Enes Arioglu, düzenlenen törenle dünya evine girdi. Ayni kulüpte spor yaparak tanisan 23 yasindaki çift, 2013 yilindan bu yana olan beraberliklerini nikahla taçlandirdi. Denizli protokolün de çagirildigi nikah öncesi gelin ve damat salondakilere bir sürpriz yapti. Damatlik ve gelinliklerinin üzerlerine judo kiyafeti giyen genç çift, kurulan minder üzerinde judo gösterisi yapti. Gelinin damadi yerden yere vurarak yaptigi gösteri salondakilerin ilgi odagi olurken, unutulmayacak görüntüler ortaya koydu. Mini gösterinin ardindan Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in kiydigi nikahla genç çift bir ömür boyu mutluluga ‘evet’ derken törenin ardindan tebrikleri kabul etti.

“Judo kiyafetleri ile güzel bir hazirlik yapmislar”

Genç çiftin nikahini kiyan Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, yapilan ilginç gösterinin farkli bir güzellik kattigini belirterek, "Allah’im onlari bir araya getirdi. Nikahlarini yaptik. Meslekleriyle ilgili olarak gelinlik ve damatliklarini dizayn etmisler. Farkli bir güzellik oldu. Bunlar spora da katki saglayan hareketler ve davranislar. Gençlerimizin spor yapmasini yönlendirme noktasinda bu gösteri gayet güzel bir örnek olmustur. Judo kiyafetleri ile güzel bir hazirlik yapmislar ve yakismislar. Gelinlik ve damatlik farkli bir güzellik olmus" ifadelerini kullandi.

“Misafirlerimize judoyu tanitma adina küçük bir gösteri hazirladik"

Dünya evine giren milli judo antrenörü Talha Enes Arioglu da judonun hayatinin en önemli yerinde oldugunu ve esi ile birlikte ayni kulüpte tanistigini söyleyerek, "Hayatimizin en önemli noktalarindan birisi olan judoyu hayatimizin en güzel gününde temsil etmeye çalistik. Esim Ümran hocamla küçüklükten beri ayni hep birlikteyiz. Zaten uzun süredir beraberligimiz vardi. Bu süre zarfinda birçok gösterilere katildik. Yani buradaki yaptigimiz gösteriyi aliskiniz. Degerli misafirlerimizin meslegimizi olan judoyu biraz tanitma manasinda küçük bir gösteri hazirladik. Insallah herkes memnun kalmistir” diye konustu.



“Gelinlikle zor ama güzel oldu"

Yaptiklari gösteriden memnun olduklarini anlatan Ümran Sahbal ise "Ikimiz ayni meslegi yaptigimiz için uzun süredir planliyorduk. Gösteri maçi yaptik. Antrenmanlardan alisigiz. Çok içime sinerek oldu. Yani çok güzel oldu. Zaten antrenmanlarda çok alisik oldugumuz için sorun olmadi. Sadece gelinlikle zor ama güzel oldu" seklinde konustu.

Kaynak: İHA