Karnavas'ta Muhtesem Doga Manzaralari Gören Herkesi Büyülüyor

Erzurum’un Olur Ilçesinin Ormanagzi (Karnavas) köyü Dogu Anadolu Bölgesinde esi benzeri olmayan doga harikasi yerleri manzaralari Selaleri endemik bitki ve çiçekleri Doga fotografçilarini büyülüyor

Karnavas'ta Muhtesem Doga Manzaralari Gören Herkesi Büyülüyor
Doga Fotografçilari için Karnavas köyü kesfedilmeyi bekleyen olagan üstü bir hazine gibi.

Uluslararasi Doga Fotografçisi Murat Kaya, “Erzurum’da oturuyorum bugün Olur ilçesinin Ormanagzi köyüne geldik gerçekten cennetten bir köse gibi bir yer suan selalesini çekiyoruz. Diger çekimlerini ve çiçeklerini makro çekimlerini yapmaya devam ediyoruz herkesin gelip görmesini tavsiye ederim” dedi.

Fatih Coskun Ertaç ise “Amatör fotografçiyim Bugün Olur ilçesini Ormanagzi köyündeyiz doga fotografi açisindan gerçekten mükemmel yerler yesilin her tonunu görmek mümkün burada bir fotografçi için müthis keyif alinacak yerler” dedi.

Fotografçi Ahmet Polat da “Karnavas köyünün tepelerindeyiz gölleriyle endemik bitkileriyle envayi çesitli agaçlariyla büyülüyor insani bütün fotograf severler buralari görmeleri gerekir. Daha önceden buralari görmemistim gerçekten muhtesem yerler herkesin görmesi gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA