Hafriyat Kamyonu Binaya Çarpti, Korku Dolu Anlar Yasandi

Arnavutköy’de kontrolden çikan hafriyat kamyonu yol kenarindaki binaya çarpti. Çarpmanin etkisi ile kamyon kullanilamaz hale gelirken, çevredeki vatandaslar korku dolu anlar yasadi.

Hafriyat Kamyonu Binaya Çarpti, Korku Dolu Anlar Yasandi
Kaza, saat 18.30 siralarinda Arnavutköy Haraççi-Hadimköy Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Ahmet P. kontrolündeki 34 FAF 424 plakali hafriyat kamyonu, Haraççi Merkez Camii önüne geldigi esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarindaki binaya çarpti. Çarpmanin etkisiyle çevredekiler korku dolu anlar yasadi. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri cadde ve çevresinde genis güvenlik önlemleri aldi. Cadde bir süre trafige kapatilirken kullanilamaz hale gelen hafriyat kamyonu çekici ile yoldan çekildi.

“Galiba kavga ediyorlarmis”

Kaza aninda olay yerinde bulunan bir görgü tanigi, “Soför ve yanindaki kisi araç içerisinde kavga ediyorlarmis galiba öyle duydum ben birbirine vurunca arkaya savrulmus ve binaya çarpmis. Içerisinden saglam çikmislar herhangi bir yaralanan olmamis” dedi.

Kaynak: İHA