Cezaevi Firarisi Kaçmaya Çalisirken Yakalandi

Yozgat’tan çaldigi araç ile Çorum’un Sungurlu ilçesine gelen cezaevi firarisi, terk ettigi otomobilin plakalarini, çaldigi baska bir otomobile takarak kaçmaya çalisirken yakalandi.

Cezaevi Firarisi Kaçmaya Çalisirken Yakalandi
Alinan bilgiye göre, Yozgat Açik Cezaevi’nden firar eden B.A., Yozgat’tan çaldigi bir otomobil ile Çorum’un Sungurlu ilçesine geldi. Çalinti otonun plakalarini sökerek terk eden B.A., daha sonra Sungurlu’da bir baska otomobil çalarak terk ettigi diger aracin plakalarini bu araca takti. Polisin durumu fark etmesi üzerine yasanan kovalamacada kaza yapan firari hirsiz kosarak kaçmayi basardi.

Firari hirsizin Yozgat’tan çalinan otomobil yediemin oto parkina çekilirken, plakalarini degistirerek Sungurlu’dan çaldigi otomobil ise sahibine teslim edildi.

Polis ekiplerinin yaptigi çalismalar sonucunda açik kimligi belirlenen B.A. adli firari hirsiz, polis ekipleri tarafindan bir süre sonra yakalanarak gözaltina alindi. Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde yapilan adli islemlerin ardindan mevcutlu olarak adliyeye sevk edilen B.A. çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA