ERSIAD Erzincan Subesi Binali Yildirim'in Katilimiyla Açildi

Merkezi Istanbul’da bulunan Erzincan Sanayici ve Is Insanlari Dernegi’nin (ERSIAD) Erzincan Subesi, AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim’in katilimiyla açildi.

ERSIAD Erzincan Subesi Binali Yildirim'in Katilimiyla Açildi
Erzincan Merkez Halitpasa Caddesi üzerinde bulunan bir is merkezde açilan ERSIAD Subesi, AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, il protokolü ve is adamlarinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Ilk olarak selamlama konusmasi yapan Erzincan Kültür ve Egitim Vakfi (EKEV) Sadik Agca açilan subenin hayirli olmasi temennisinde bulundu. Daha sonra konusma yapan ERSIAD Baskani Saim Bahadir ise “1989 yilinda Erzincan’dan Istanbul’a göç edip giden kardeslerimizin, abilerimizin kurmus oldugu ERSIAD, kendisi bulundugu konumdan makamda hizmet etmeye devam etti. Istiyoruz ki Istanbul’a veya diger sehirlere giden tüm is adamlarimiz artik Erzincan’a bir subeleri oldugu için gelsinler. Burada yatirimlarini yapsinlar ve Erzincan’imiza hizmet etsinler. Bu düsünceyle subemizi açiyoruz. Hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Son olarak konusma yapan AK Parti Genel Baskanvekili olarak Binali Yildirim da Erzincan’in daha da gelismesi için önemli bir adim oldugunun altini çizerek, “1989 yilinda memleketini seven 20 Erzincanli is insani tarafindan kurulan ERSIAD o günden bu güne is camiasinda hemserileri basta olmak üzere as, is temin ediyor, üretim yapiyor, istihdama katki sagliyor, ülkemizin ekonomisinin gelismesine katki sagliyor. Erzincan subesinin açilmasiyla birlikte Istanbul’da yogunlasan is çevresinin, dogduklari, büyüdükleri, aci tatli hatiralarinin oldugu bu topraklara yayma düsüncesini gerçeklestiriyorlar. Bu güzel bir adim. Erzincan artik, özellikle son 20 senede yapilan yatirimlarla ulasim, iletisim anlaminda gidip gelmesi çok kolaylasan bir ilimiz oldu. Üniversitesiyle ve birçok kamu özel sektör yatirimiyla günden düne dikkati çeken ve ulusal gündeme konu olan önemli bir sehrimiz. Bu güzel mekânda güzel hizmetler yapmayi Rabbim nasip eylesin. Hayirli ugurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Konusmalarin ardindan kurdele kesilerek katilimcilara ikramda bulunuldu. Açilis programi, AK Parti Genel Baskanvekili Yildirim’in ani defterini imzalamasi, hediye takdimi ve toplu fotograf çekimi ile son buldu.
Kaynak: İHA