Sahinbey Belediyesi Bayramda Da Görev Basindaydi

Sahinbey Belediyesi’ne bagli temizlik ve zabita ekipleri, Ramazan Bayrami boyunca 7/24 hizmet anlayisi ile vatandaslar için görev basinda olmaya devam etti.

Sahinbey Belediyesi Bayramda Da Görev Basindaydi
Sahinbey Belediyesi’ne bagli temizlik ve zabita ekipleri, Ramazan Bayrami’nin ilk gününden son gününe kadar vatandaslarin herhangi bir olumsuzlukla karsilasmamasi ve magduriyet yasamamasi için gece gündüz demeden çöp toplamanin yani sira temizlik ve dezenfekte çalismalari da yapti. Zabita ekipleri ise denetimlerin yani sira sokak hayvanlarinin aç ve susuz kalmamasi için özellikle kirsal mahallelerdeki hayvanlara yem dagitimi gerçeklestirdi.

“Bayram boyunca ekiplerimiz görev basindaydi”

Ramazan Bayrami süresinde ekiplerin gece ve gündüz demeden çalistigini belirten Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Paylasmanin, dayanismanin, birlik ve beraberligin en güzel örneklerinin sergilendigi bir Ramazan Bayrami’ni daha geride birakmis bulunuyoruz. Belediyemizce hemserilerimizin bayramlarini en güzel sekilde geçirmeleri için azami gayret gösterilmistir. Ramazan Bayrami süresinde belediyemizin Temizlik Isleri ve Zabita ekipleri gece gündüz demeden, vatandaslarimizin huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalistilar. Bu vesileyle bayram süresince özveriye çalisan belediye ekiplerimizi tebrik ediyor, bizlere destek olan hemserilerimize tesekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA