Malatya'da MÜSIAD Üyeleri Bayramlasti

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Malatya Subesi, Ramazan Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni gerçeklestirdi.

Malatya'da MÜSIAD Üyeleri Bayramlasti
MÜSIAD Malatya Subesi tarafindan her bayram düzenlenen bayramlasma töreni kent merkezinde bir restoranda kahvaltili olarak gerçeklestirildi.

Üyelerin yogun katilim gösterdigi programda konusan MÜSIAD Malatya Subesi Baskani Muharrem Poyraz, “Ramazan ayi içerisinde Osmanli’dan gelen zimem defteri uygulamasini özellikle kenar mahallerde küçük esnaflarimiza yönelik faaliyetlerimizi devam ettirerek borcunu ödemeyen mahalle sakinleri kardeslerimizin borçlari üyelerimiz tarafindan ödenerek kapatilmistir. Genç MÜSIAD tarafindan ihtiyaç sahibi ailelere ve sosyal hizmetlerdeki çocuklarimiza yönelik faaliyetlerimiz oldu. Yaklasik 275 ögrencimize iftar yemegi vererek 13 -18 yas araligindaki 52 ögrencimizin tüm kiyafetleri arkadaslarimiz tarafindan karsilanmistir. Sosyal Hizmetler bünyesinde 236 ögrencimize bayram harçligi adi altinda harçliklar dagitilmistir. Ve yine Sevgi Evleri ile ve ihtiyaç sahibi ailelerin ev esyasi ihtiyaçlari karsilanmistir. Ayrica Genel Merkezimizin Suriye’de MÜSIAD evleri adi altinda baslatmis oldugu konut projesine de Malatya Subesi olarak büyük destek vermis bulunmaktayiz” diye konustu

Poyraz, konusmasinin son bölümünde ise katilimcilara tesekkür ederek bayramlarini tebrik etti.
Kaynak: İHA