DOSABSIAD'dan Is Dünyasina Ayricalikli Uçus Imkani

DOSABSIAD, üyelerinin Sabiha Gökçen Havaalani’nda ayricalikli uçus imkânlarindan faydalanmasi için Plaza Premium ile is birligi protokolü imzaladi. Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, üyelerinin is dünyasinda ayricalikli konumda olmasi için ilklere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

DOSABSIAD'dan Is Dünyasina Ayricalikli Uçus Imkani
Demirtas Organize Sanayi Bölgesi Sanayici Is Insanlari Dernegi (DOSABSIAD) ile Plaza Premium arasinda, Sabiha Gökçen Havaalani’nda birçok ayricalikli imkândan faydalanilmasini öngören protokolü DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel ve Plaza Premium Genel Müdürü Emrecan Ergin imzaladi.

“Hizli geçis hakki tanindi”

Sanayicilerin yurtiçi ve yurtdisi ziyaretlerinin çok sik oldugunu ve bu seyahatler sirasinda özellikle havaalanlarinda geçirilen süreyi zaman kaybi olarak gördüklerini belirten DOSABSIAD Baskani Nilüfer Çevikel, “Hem fuar dönemindeyiz, hem de tatil sezonu açildi. Bu sebeple seyahatlerimiz artti. Ülke ekonomisine katki koyabilmek adina yurtdisina çok sik ziyaretlerde bulunuyoruz, bir ayagimizin yurtdisinda olmasi gerekiyor. Bu yolculuklar sirasinda vaktimizin büyük bölümü havaalanlarinda geçiyor. Bu süreçleri kisaltmak, çesitli imkânlardan faydalanmak ve üyelerimize özel yüzde 15 indirim saglamak amaciyla Plaza Premium ile protokol imzaladik. Üyelerimiz Sabiha Gökçen Havaalani üzerinden gerçeklestirecekleri yolculuklarda lounge alaninda sakin bir ortamda uçus saatini beklerken hem dinlenebilecek, hem de lezzetli yemekler yiyebilecekler.Üyelerimiz DOSABSIAD ayricaligini yasarken, özellikle hizli geçis hakkindan faydalanabilmek, hayati hizli yasamak zorunda olan is dünyasina bir armaganimiz olsun” diye konustu.

“Uçus saatine kadar keyifli vakit geçirecekler”

Plaza Premium Genel Müdürü Emrecan Ergin de 2021 yilindan bu yana Sabiha Gökçen Havaalani’nda ayricalikli bir hizmet sunduklarini belirterek, “Terminaldeki özel yolcu alanlarinin isletmesi, hizli geçis, misafir karsilama ve ugurlama servisleri dâhil olmak üzere birçok alanda kaliteli hizmet sunuyoruz. Hayata geçirdigimiz Lounge ile misafirlerimizin uçus saatine kadar keyifle vakit geçirmesini sagliyoruz. Yolculuklarimizda hizli geçis hakki ve Lounge hakki ayri ayri tanimlaniyor. Konuklarimiz istedigini kullanabiliyor, kalan haklari devam ediyor. Bunun yaninda otopark alaninda da misafirlerimiz için ekstra indirim imkâni sunuyoruz. 5’li ya da 10’lu paket satin alarak hem kendileri, hem misafirleri için sundugumuz firsatlardan yararlanabilecekler” dedi.

Kaynak: İHA