Büyüksehir Belediyesi Bayramda Da Tam Kadro Sahada

Kayseri Büyüksehir Belediyesi ekipleri, ulasimdan mezarliklara, su ve elektrik arizadan zabita denetimlerine kadar Ramazan Bayrami’nda, vatandaslarin huzurlu bir bayram geçirmeleri için tam kadro sahada çalisiyor.

Büyüksehir Belediyesi Bayramda Da Tam Kadro Sahada
Asri Mezarlik ile Erkilet Bülbülpinari, Argincik, Ambar ve Gesi-Ildem mezarliklarinda vatandaslar huzur içerisinde ziyaretlerini gerçeklestirirken, sehir mezarligi girislerinde bulunan Büyüksehir’e ait araçlar engelli ve yaslilara mezarlik içerisinde ücretsiz ulasim imkani sagliyor. Arife günü baslayan bu hizmet, bayram boyunca devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi, bayram süresince sehir içinde dakik, konforlu ve güvenli bir sekilde yolcu tasima gayretinde olurken, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlariyla vatandaslar bayram boyunca toplu ulasim kartlarini kullanarak ulasimdan ücretsiz sekilde yararlanabiliyor.

KASKI, Kayseri ve Civari T.A.S. Genel Müdürlügü ile Kayserigaz ariza ekipleri vatandaslarin su, elektrik ve dogalgaz sikayetlerini gidermek için 24 saat kesintisiz mesai yaparken, KASKI Genel Müdürlügü de abonelere daha iyi hizmet için Ramazan Bayrami süresince 7/24 esasina göre sahada görev yapiyor. Bu çerçevede ekiplerce, içme suyu ve kanalizasyon sebeke hatti arizalari hizli bir sekilde gideriliyor.

Sehrin güvenligini korumak ve halkin sagligini, esenligini koruyup, huzurlu bir bayram geçirmeleri için zabita ekipleri de tam kadro sahada çalisirken, vatandaslar varsa ilgili sikayetlerini, istek ve taleplerini sehrin numarasi Alo 153 Iletisim Merkezi’ni arayabiliyor.
Kaynak: İHA