Bayram Için Aldigi Kiyafetler Çalindi

Zeytinburnu’nda markete gelen müsteri kiligindaki hirsiz, bir vatandasin bayram için aldigi ve markette unuttugu kiyafetleri çaldi. O anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Bayram Için Aldigi Kiyafetler Çalindi


Olay Ramazan Bayrami’nin 1’inci günü Zeytinburnu Yesiltepe Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayramlik kiyafet alan bir vatandas, markete girdi ve bayramlik kiyafetlerini kasanin önünde unuttu. Bu esnada markete gelen müsteri kiligindaki hirsiz ise sigara alma bahanesiyle yerde unutulan poseti alarak oradan uzaklasti. O anlar anbean kameralara yansidi.

“Bayramda giymek için kiyafet almisim”

Market sahibi Süleyman Çavgan, “Saat 17:15’de müsteri alisverise geldi, bir seyler aldi ondan sonra çekip gitti. Herhalde 10 - 15 dakika geçti bir baktim çocuk geri döndü benim posetim burada kaldi. Dedim kardesim ben poset falan görmedim. Ben burada unuttum bir bakar misin? Baktim yine yok. Çocukta öyle gariban ne var içinde dedim kardes dedi ki, içinde bayramda giymek için tisört, pantolon aldim dedi.

Dedim kameraya falan bakalim burada mi unuttun yoksa baska yerde mi unuttun? Yoksa eve mi götürdün? Sonra kameraya bakiyoruz. Bir tane kendini bilmez bir insan giriyor arkasindan o çiktiktan sonra bir sigara aliyor. Sigaradan sonra poseti aliyor içine bakiyor ve çekip gidiyor. Sana ait olmayan bir seyi nasil alip gidersin?” seklinde konustu.

Kaynak: İHA