Sahneye Çikmayan Sanatçilara Pet Sise Atip Yuhaladilar

Adana’nin Kozan ilçesinde sanatçilar Burak Bulut ve Kurtulus Kus, paralari ödenmedigi iddiasiyla sahneye çikmadi. 3 saat sonra sahneye çikmasi ikna edilen sanatçilar, vatandaslar tarafindan yuhalandi, pet sise atilinca araçlarindan inemedi.

Sahneye Çikmayan Sanatçilara Pet Sise Atip Yuhaladilar
Adana’nin Kozan ilçesinde Veysel Sakir tarafindan Burak Bulut ve Kurtulus Kus konseri organize edildi. Sanatçilar saat 20.00’deki konserlerinde paralarinin ödenmedigini iddia ederek sahneye çikmadi. Konseri izlemek için gelen davetliler sanatçilara tepki gösterdi. Saat 23.00’de sahneye çikmak için ikna edilen sanatçilar konser alanina gelince vatandaslari sanatçilari yuhalayarak tepki gösterdi araçlarina pet sise atti, araçtan indirmedi. Sanatçilar tepkiler üzerine konser alanindan uzaklasti.

Organizasyonu yapan Veysel Sakir bilet alan herkesin parasinin geri yatirilacagini belirterek sahnede menajeri yanina alarak yasananlari aktardi. Sakir, “Sanatçinin parasini EFT yaptik suan parasi hesabina eksik oldugu için çikmiyor. Ben aksam 20.00’den beri iknaya ugrasiyorum zaten. 23.01’de ikna edelim istedik. Olmadi. Herkesin parasi tek tek iade edilecek. Hepinizden özür dileriz. Biz zaten hukuki süreci baslatacagiz" dedi.

Disarida tepki gösteren vatandaslar ve basin mensuplarina açiklama yapilirken kameralarin kapatilmasini isteyen menajer ise sahnede “Hepiniz hos geldiniz. Buraya kadar geldiginiz için hepinize tesekkür ederiz. 15 bin TL için degil biz buraya size en kisa sürede halk konserine gelmek isteriz. Hepinize tesekkür ediyoruz” demesi üzerine konsere gelenler yuhalayarak tepki gösterdiler.

Tepkilerin ardindan vatandaslar konser alanindan ayrildi.
Kaynak: İHA