Ordu'da Feci Zincirleme Kaza Açiklamasi 2'Si Agir 6 Yarali

Ordu’da 4 otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasinda biri çocuk 2 kisi agir olmak üzere toplam 6 kisi yaralandi. Kaza ani ise güvenlik kameralarina yansidi.

Ordu'da Feci Zincirleme Kaza Açiklamasi 2'Si Agir 6 Yarali
Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Giresun istikametine seyir halinde olan Veysel Fatih S. idaresindeki 52 ADB 234 plakali otomobil, ayni istikamete giden Alparslan G.’nin kullandigi 52 AN 133 plakali otomobil ile çarpisti. Çarpismanin etkisi ile kontrolden çikan 52 ADB 234 otomobil karsi istikamete geçerek, önce Murat Ç. yönetimindeki 52 AV 479 plakali otomobile, sonra da Firat D.’nin kullandigi 07 AIU 503 plakali otomobile çarparak takla atti.

Araçlarda sikisan yaralilar kurtarildi

Kaza sonucu sürücüler Veysel Fatih S., Firat D. yaralandi, diger otomobilin sürücüsü Murat Ç. ise agir yaralandi. Kazada, Murat Ç.’nin oglu Mecit Buhaç Ç. da agir yaralanirken, ayni araçta yolcu olarak bulunan Ali Batin Ç. ve Yesim Ç. yaralandi. Durumun ihbar edilmesi olay yerine 112 Acil Servis, Ordu Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ve polis ekipleri intikal etti. Itfaiye ekipleri, araçlarda sikisan sürücü ve diger yaralilari kurtararak, saglik ekiplerine teslim etti. Yaralilar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardindan kentteki çesitli hastanelere götürülerek tedavi altina alindi.

Kentte avukat oldugu ögrenilen Murat Ç. ile oglu Mecit Buhaç Ç.’nin saglik durumlarinin ciddiyetini korudugu ve hastanede tedavilerinin sürdügü ögrenildi.

Kaza ani güvenlik kamerasina yansidi

Öte yandan sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasi nedeniyle ulasim yaklasik 1 buçuk saat farkli bir noktada saglanirken, kaza ani ise güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde Giresun istikametine giden Veysel Fatih S. idaresindeki 52 ADB 234 plakali otomobilin, ayni istikamette seyir halinde olan Alparslan G. idaresindeki 52 AN 133 plakali otomobil ile çarpismasi, sonrasinda karsi seride geçerek diger otomobillere vurarak takla atmasi görülüyor.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA