Ramazanda Ihtiyaç Sahiplerine 25 Bin Gida Paketi Dagitildi

Denizli Büyüksehir Belediyesi ramazan ayinda kent genelindeki ihtiyaç sahiplerine toplamda 25 bin gida paketi dagitti. Ramazanin yardimlasma, birlik ve beraberligin en özel günleri oldugunu vurgulayan Baskan Zolan, "Vatandaslarimizin ihtiyaç ve taleplerini karsilamak için gece gündüz çalisiyoruz" dedi.

Ramazanda Ihtiyaç Sahiplerine 25 Bin Gida Paketi Dagitildi


Her yil geleneksel hale getirdigi Ulu Camii yanindaki iftar çadirinin yani sira ramazan ayi boyunca her gün farkli mahallelerde kurdugu gönül sofralarinda binlerce vatandasi bir araya getiren Denizli Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadi. Denizli Büyüksehir Belediyesi bu nedenle içerisinde temel gidalarin bulundugu 25 bin gida paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulastirarak, onlari bu yil da yalniz birakmadi. Gida paketleri ramazan ayi boyunca Denizli Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, ramazanin Denizli’de güzelliklerle geçtigini söyledi.

Her gün binlerce vatandasla ayni sofrayi paylastiklarini anlatan Baskan Zolan, “Iki yil aradan sonra hemsehrilerimizle yine ayni sofralarda bulusmanin mutlulugunu yasadik” dedi.



"Ramazan paylasmak ve yardimlasmaktir"

11 ayin sultani ramazanin yardimlasma, birlik ve beraberligin en özel günleri oldugunu vurgulayan Baskan Zolan, konusmasina söyle devam etti: "Ramazan paylasmak ve yardimlasmak demektir. Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaslarimizi bu yil da yalniz birakmadik ve bir nebzede olsa ihtiyaçlarini karsilamak için ramazan paketlerini kendilerine ulastirdik. Vatandaslarimizin ihtiyaç ve taleplerini karsilamak için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Allah’im birlik ve beraberligimizi daim eylesin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA