Kamp Ve Karavan Tutkunlari Battalgazi'de Bulusuyor

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi tarafindan Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu isbirligi ile 6-7-8 Mayis 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan “Ispendere Kamp Karavan Festivali” ile kamp ve karavan tutkunlari Battalgazi’de bulusacak.

Kamp Ve Karavan Tutkunlari Battalgazi'de Bulusuyor
Muhtesem dogasi, tarihi yapisi ve yenilenen yüzü ile çok sayida turistin ziyaret ettigi Medeniyetin Kalbi Battalgazi, muhtesem bir festivale daha ev sahibi yapacak. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu isbirligi ile hidirellez etkinlikleri ve Ispendere Sifali Içmelerinin saglik turizmine kazandirilmasi amaciyla “Ispendere Kamp Karavan Festivali” düzenlenecek. 6-7-8 Mayis 2022 tarihlerinde Ispendere Sifali Içmeleri’nde düzenlenecek olan festival ile kamp ve karavan tutkunlari Battalgazi’de bulusacak.

Festivalde birçok etkinlik düzenlenecek

Türkiye’den ve dünyadan birçok karavan tutkunlarinin yani sira kamp ve karavan konularinda deneyimli sosyal medya fenomenlerinin de katilim saglamasi beklenen organizasyonda; okçuluk gösterilerinden gece programlarina, bölge tanitim gezileri, doga yürüyüsü, fidan dikimi ve çesitli birçok etkinlik düzenlenecek. Alinacak kayitlarin ardindan yerlesimleri saglanacak yüzlerce karavanci, düzenlenecek festival ile Türkiye’nin en iyi etkinliklerinden birini Battalgazi’de deneyimleme firsatini bulacak.

“Tüm karavan tutkunlarini bekliyoruz”

Tüm kamp ve karavan tutkunlarini Malatya’da ilk kez yapilacak olan festivale davet eden Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “ Tarih baskenti Battalgazi’miz, ulusal ve uluslararasi organizasyonlara ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Ilçemiz her geçen gün ileriye gidiyor, çok daha güzel günlere yelken açiyor. Battalgazi Belediyesi olarak bizlerde ilçemizin tanitim atagina yeni projeler kazandirmaya devam ediyoruz. Ilçemizde dört mevsim etkinlikler hiç bitmiyor. Son olarak güzel bir festivalin startini verdik. Karavan bir evdir. Karavanlar, gittigi yerlerin tanitimina katki saglar. Kamp ve karavan tutkunlarimizi, düzenleyecegimiz festival ile ilçemizde agirliyoruz. Festivalimize tüm kamp ve karavan tutkunlarini bekliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA