Havza'da Çiftçiler Afetlerden Korunmak Için Kurban Kesti

Samsun Havza’da çiftçiler, afetsiz ve bereketli bir tarim sezonu için kurban kesip dua etti. Bu yil ilk afat kurbani etkinligi Çamyatagi Mahallesi’nde gerçeklestirildi.

Havza'da Çiftçiler Afetlerden Korunmak Için Kurban Kesti
Etkinlikte Havza Kaymakami Cengiz Nayman ve Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir afat kurbanina katilan mahalle sakinleri ile bayramlastilar. Baskan Özdemir afat kurbani etkinligine katilan çocuklara çikolata dagitarak yüzlerini gülümsetti.

Havza Kaymakami Cengiz Nayman tüm çiftçilere bereketli ve afetsiz bir yil dileyerek, “Allah öncelikle birlik ve beraberligimizi daim eylesin. Bayraminiz mübarek olsun” dedi.

Sebahattin Özdemir ise çiftçilere afetsiz ve bereketli bir yil dileyerek, “Cenab-i Mevlam niyetlerinizi kabul etsin. Rabb’im tüm çiftçilerimiz bol bereketli bir sezon nasip eylesin. Tüm mahalle sakinlerimizin bayramlarini kutluyorum” diye konustu.

Afat kurbani programi ile ilgili bir açiklama yapan Çamyatagi Mahallesi Muhtari Nevzat Güvenç katilimcilara tesekkür ederek, “Her yil afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olmasi için kesmis oldugumuz kurbanlarimiza bir yenisini daha ekledik. Bu günümüzde bizleri yalniz birakmayan herkese tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Etkinlikte AK Parti Ilçe Baskani Kadir Kayan ve Havza Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Erkan Acar da yer aldi.
Kaynak: İHA