Türkiye'nin Ilk Lisansi 'En Yakit'in

Dünyada ve Türkiye’de ilk olarak en-ix teknolojisini kullanan En Yakit, Türkiye’nin ilk elektrikli sarj agi isletmeci lisansini aldi.

Türkiye'nin Ilk Lisansi 'En Yakit'in
Akcan Holding Yönetim Kurulu Baskan Vekili Özcan Akcan, Enerji Piyasasi Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) Türkiye’nin ilk elektrikli sarj agi isletmeci lisansini almanin hakli gururunu yasadiklarini ifade ederek, "Dünyada ve Türkiye’de çigir açan en-ix teknolojisiyle fark olusturan kurulusumuz, inovatif girisimlerle her zaman ilklere öncülük ediyor. Sarj agi isletmeci lisansini ilk alan firma olarak, 1 numarali lisans sahibi kimligimizle çok güzel yatirimlara daha hizla imza atacagiz. Agimizi yüksek verimli sarj istasyonlariyla donatip elektrikli araç kullanicilari için hizmet atilimi yapacagiz" dedi.



"Yatirim ve hizmet atagi basliyor"

Bünyelerinde yer alan En Yakit A.S.’nin dünyada ve Türkiye’de çigir açan en-ix teknolojisiyle çok büyük bir fark olusturduguna dikkat çeken Akcan Holding Yönetim Kurulu Baskan Vekili Özcan Akcan, sunlari kaydetti:

"Enerji Piyasasi Düzenleme Kurumu’na (EPDK) geçtigimiz günlerde elektrikli araçlar için sarj istasyonu isletme lisansi için ilk biz basvuru yapmistik. Bu basvurumuzun ardindan inovatif, yenilikçi ve çagin gereksinimine uygun degisime dönük girisimlerimizle en-ix teknolojisini dünyada ve Türkiye’de ilk kez kullanima sunan En Yakit A.S. olarak büyük bir mutluluk yasiyoruz. Çünkü EPDK tarafindan Türkiye’deki ilk sarj agi isletmeci lisansi ’01’ numarasiyla En Yakit’in oldu. Türkiye’nin 1 numarali lisans sahibi olmanin hakli gururu ve onurunu yasiyoruz. Ilkleri yasatmayi hedefleyen, en-ix teknolojisini dünyada ve Türkiye’de ilk kez kullanima sunan En Yakit A.S., lisansini da alarak elektrikli araç ekosisteminde kullanicilarin kart okutarak veya mobil telefon üzerinden tanima sistemi ile gerçeklestirdikleri sarj islemini çok daha pratik, konforlu ve hizli hale getiriyor. 1 numarali lisans sahibi olarak çok güzel yatirimlara imza atacagiz. Simdi en-ix teknolojisi ile elektrikli araç kullanicilarina çok daha kolay ve hizli hizmet verecegiz. Agimizi yüksek verimli sarj istasyonlariyla donatip elektrikli araç kullanicilari için hizmet atilimi yapacagiz. Enerji dönüsümüne yeni bir heyecan getiren ve elektrikli araç kullanicilari için çok büyük kolaylik saglayan en-ix teknolojisi ile herkesi tanismaya çagiriyor, heyecanla sizleri bekliyoruz."
Kaynak: İHA