Sürünerek Girdikleri Evden Kapiyi Kirarak Çiktilar

Arnavutköy’de depo olarak kullanilan metruk bir eve sürünerek giren hirsizlar, yaklasik 12 bin TL degerinde insaat malzemesi çaldiktan sonra kapiyi kirarak disariya çikip kayiplara karisti. Hirsizlarin o anlari ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Sürünerek Girdikleri Evden Kapiyi Kirarak Çiktilar
Olay, geçtigimiz gün saat 18.30 siralarinda Arnavutköy Islambey Mahallesi Ayvaz Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, bir müteahhidin depo olarak kullandigi metruk bir evi gözüne kestiren hirsizlar, gündüz olmasina aldiris etmeden metruk eve yanasti. Metruk evin kapisindaki delikten sürünerek içeriye giren hirsizlar, bir süre sonra çaldiklari yaklasik 12 bin TL degerindeki insaat malzemesini disariya çikardi.

Sürünerek girdikleri evin kapisini kirarak çiktilar

Insaat malzemelerini çalan hirsizlar, sürünerek girdikleri evin kapisini kirarak disariya çikip kayiplara karisti. Kapinin kirik oldugunu gören müteahhitler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan incelemelerde hirsizlarin çalinan insaat malzemelerini hurdaciya sattiklari tespit edildi. Müteahhitler kendilerine ait olan demirler, hurdacidan parayla satin aldi.

Hirsizlarin sürünerek girdikleri ve kapiyi kirdiklari anlar kamerada

Arnavutköy’de yasanan hirsizlik anlari güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, hirsizlarin eve küçük bir delikten sürünerek girdikleri, daha sonra ise malzemeleri çikardiktan sonra kapiyi kirarak disariya çikip kaçtiklari görülüyor.
Kaynak: İHA