Rast Gele Havaya Ates Açti, Silahini Indirmeden Yakalandi

Esenyurt’ta uyusturucu madde etkisi altindaki bir sahis, rast gele havaya ates açti. Silah sesleri üzerine vatandaslar panik halinde etrafa kaçisirken, sans eseri olay yerinde bulunan polis ekipleri müdahale ederek sahsi gözaltina aldi. Yasanan o anlar kameraya yansidi.

Olay, geçtigimiz Sali günü Esenyurt Zafer Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre uyusturucu madde etkisi altindaki bir sahis, bilinmeyen nedenle havaya ates açti. Silah seslerini duyan vatandaslar panikle etrafa kaçisirken, sans eseri olay yerinde bulunan polis ekipleri müdahale etti. Elinden silahi alindiktan sonra yere yatirilan sahis, kelepçe takilarak etkisiz hale getirildi.

Bir süre sonra gözaltina alinan sahis karakola götürülürken, yasanan o anlar çevredeki vatandaslarin cep telefonuna yansidi.

“Bir sahis havaya ates açti”

Olay anlarini anlatan bir esnaf, “Bir sahis karsidan havaya ates açarak bizim oldugumuz tarafa dogru geldi. Sans eseri polislerde olay yerindeydi. Hemen sahsi yere yatirarak etkisiz hale getirdiler ve kötü bir sey yasanmasini engellediler. Olayda ölen veya yaralanan da olmadi” dedi.

Kaynak: İHA