Ilkokulu Ögrencilerinden Saglik Çalisanlarina 'Maskeler Çiçek Açti'

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde bulunan Yukaritasçili Ilkokulu ögrencileri, ögretmenleri Özlem Cankurt rehberliginde Covid-19 salgini süresince fedakârca hizmet veren saglik çalisanlarina tesekkür etmek amaci ile maskelerden hazirladiklari çelengi hekim ve hemsirelere takdim ettiler.

Ilkokulu Ögrencilerinden Saglik Çalisanlarina 'Maskeler Çiçek Açti'
Yukaritasçili Ilkokulu Okul Müdürü Mustafa Aydin, Müdür Yardimcisi Mehmet Yilmaz ve Sinif Ögretmenleri Özlem Cankurt ile Çaycuma 01 No.’lu Aile Saglik Merkezinde gerçeklestirdikleri ziyaret ile hekim ve hemsirelere maske çelengini hediye ettiler.

Ziyarette söz alan ögrenciler; “Covid-19 salgini ile saatlerce ayni kiyafetin içerisinde aç, uykusuz ve ter içinde, caniniz pahasina savastiniz. Bizler de Alanya’dan Fatma Ayan tarafindan baslatilan ‘Maskelerimiz Çiçek Açti’ e-Twinning Etkinligi ile sizleri ziyaret ederek sükranlarimizi sunuyoruz. Sizlerle çok mutluyuz” diyerek saglik çalisanlarina vefalarini gösterdiler.

Türkiye genelinde es zamanli baslayan e-Twinning etkinligi 50 ilden 3 bine yakin ögrencinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Bu anlamli ziyaret ile duygulanan hekim ve hemsireler ögrencilere alkislarla tesekkür etti. Aile Sagligi Sorumlu Hekimi Hayri Çetin “Bizleri unutmadiginiz için tesekkür ederiz” diyerek ögrencilerin hazirlamis oldugu çelengi teslim aldi.
Kaynak: İHA