Balikesir'de 48 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekipleri il genelinde yaptiklari asayis ve uyusturucu operasyonlarinda çesitli suçlardan aranan 38 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 7 sahis tutuklandi. Narkotik polis ekiplerinin il genelinde yaptiklari uyusturucu operasyonlarinda da 10 süpheli sahis gözaltina alindi.

Balikesir'de 48 Sahsa 'Huzur' Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Karesi, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye ve Edremit Ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 20 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 7 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 2 adet ruhsatsiz tüfek ve tüfeklere ait 2 adet kartus ve 1 adet kurusiki tabanca ele geçirildi.

Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Gönen, Karesi ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 18 aranan sahis yakalanirken, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 5 adet tabanca fisegi ele geçirilmistir.

Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri uyusturucu madde ticaretini, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak Il Merkezi ve Edremit Ilçesinde yapilan 7 çalismada, 10 sahis yakalanmis, uyusturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen 1 sahis tutuklanmis, 9 sahis ise haklarinda yapilan adli islemler neticesi serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; bin 127 adet sentetik ecza hap, 41,49 gram metamfetamin, 2 adet ecstasy, 1,47 gram esrar, 0,42 gram Afgan sakizi, 4 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan aparat ele geçirildi.
Kaynak: İHA