Ayvalik'ta Budokaido Kupasi Heyecani

Balikesir’in Ayvalik ilçesi; Wusuhu Kungfu Il Spor Temsilciligi Budokaido bransinda alt minik, minik, yildiz, ümit, genç, büyükler (erkek-kadin) siniflarinin eleme, çeyrek final ve final karsilasmalarina ev sahipligi yapti.

Ayvalik'ta Budokaido Kupasi Heyecani
Ayvalik Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü spor salonunda 115 sporcunun gerçeklestirdigi karsilasmalar adeta nefesler tutularak izlendi.

19 Mayis Gençlik Haftasi sportif etkinlikleri dahilinde gerçeklesen Ayvalik Kupasi karsilasmalarina Bursa, Balikesir, Bandirma ve Ayvalik’tan sporcular katildi.

Ayvalik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sükrü Balkan gazetecilere yaptigi açiklamada, yakin tarihte budokaido ile ilgili bir turnuva düzenlenmedigine dikkat çekerek, “Bu bransta ilk kez Ayvalik’imiza genis yelpazeli bir turnuva düzenledik. Böylesi bir turnuvaya ev sahipligi yapmaktan son derece memnunuz. Bu organizasyonun hayata geçilmesinde merkezimizde görev yapan arkadaslarimiz ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum”dedi.

Ayvalik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügünde Budokaido Antrenörü Ali Çamlibel ise yaptigi açiklamada, Budokaido sporunun uzun yillar Balikesir’de etkinlikleri oldugunu ancak Ayvalik’ta ilk kez bu kadar genis bir katilimli turnuvanin organize edildigini anlatti. Sampiyonaya Ayvalik’ta 26 sporcunun katildigini kaydeden Çamlibel, sampiyona süresince her etapta mücadele veren sporcularin heyecanlarini ise görülmeye deger olarak nitelendirdi.

Turnuva sonrasinda basarili olan sporculara ve bagli bulunduklari Il ve Ilçe Gençlik Spor Müdürlükleri yetkililerine ödülleri Ayvalik Ilçe Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Sükrü Balkan ve protokol tarafindan takdim edildi.
Kaynak: İHA