Zonguldak'ta Kimligi Belirsiz Erkek Cesedi Bulundu

Zonguldak’ta kimligi belirsiz erkek cesedi bulundu. Köy sakinlerinin su tesisatini tamir etmek için gittigi ormanlik alanda buldugu ceset, Cumhuriyet Savcisi’nin incelemesinin ardindan otopsi islemleri için morga kaldirildi.

Zonguldak'ta Kimligi Belirsiz Erkek Cesedi Bulundu


Edinilen bilgiye göre olay, saat 17.00 siralarinda Merkez ilçeye bagli Kabalakli köyünde yasandi. Ormandan köylerine su tasiyan hattin tamiratini yapmak isteyen köy sakinleri köyden yaklasik iki kilometrelik uzaklikta taninamayan bir erkek cesedine rastladi. Ihbar üzerine olay yerine gelen Il Jandarma Komutanligi ekipleri cesedin yaninda bir adet av tüfegi buldu.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcisi’nin yaptigi incelemede yaklasik 1,5 aylik oldugu tahmin edilen erkek cesedinin taninamaz halde olmasi nedeniyle kimlik tespiti yapilamadi. Incelemenin ardindan 30 yaslarindaki erkek cesedi otopsi yapilmak üzere hastane morguna kaldirildi. Cesedin, 2 ay önce Antalya’ya çalismaya gidecegini söyleyen bir daha haber alinamayan bir köy sakinine ait olabileceginden süpheleniliyor.

Cesedi bulunca jandarmaya haber verdiklerini anlatan Emre Çevik, "Ben çok fazla kalamadim. Ayrilmak zorunda kaldim. Su tamirati yapmaya giden vatandaslar görmüs. Jandarmaya ihbar etmisler. Olay yerini göstermisler. Ceset bozulmus, ben kaldiramadim olay yerinden ayrilmak durumunda kaldim. Erkek cesediydi, av tüfegi vardi yaninda" diye konustu.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA