Nefes Kesen Motokros Sampiyonasi'nda Ödüller Sahibini Buldu

Türkiye LIQUI MOLY, Avrupa Gençler ve Dogu Avrupa Motokros Sampiyonasi’nda ödüller sahibini buldu.

Nefes Kesen Motokros Sampiyonasi'nda Ödüller Sahibini Buldu
Türkiye LIQUI MOLY, Avrupa Gençler ve Dogu Avrupa Motokros Sampiyonasi heyecani ödül töreni ile sona erdi. Sampiyonada Türkiye’nin yani sira Bulgaristan, Romanya, Moldova, Makedonya ve Yunanistan’dan 58’i yabanci 152 sporcu mücadele etti.

MX, MX1, MX2 (Junior), MX125, MXSenior, Veteran, 50cc, 65cc, 85 cc kategorilerinde düzenlenen sampiyonada ilk 3’e giren sporculara ödülleri verildi.

Sampiyonada ödülleri Edirne Valisi Hüseyin Kürsat Kirbiyik, Vali Yardimcisi Dr. Yusuf Güler ve diger katilimcilar verdi. Ödül töreninde konusan Edirne Valisi Hüseyin Kürsat Kirbiyik emegi geçen herkese tesekkür etti.

Kirbiyik dereceye girenleri kutladigini belirterek, “Gözle görülür ciddi bir emek var. Emek sarf eden federasyonumuza yerel unsurlarimiza belediyemize kulüplerimize ve herkese tesekkür ediyoruz. Çok güzel bir organizasyon olmus yine burada yarisan büyük küçük tüm sporcu kardeslerimizi tebrik ediyorum. Dereceye girenleri kutluyorum. Burada insallah çok daha güzel ortamlarda çok kalabalik etkinliklerde bir arada olacagimizi umut ediyorum. Bunun için çalisacagimizi vaat ediyorum. Ben görevimin henüz 3. gününde olan Edirne valisiyim insallah çok daha fazlasini ve çok daha güzelini hep birlikte yapacagiz. Herkesi saygi ve sevgi ile selamliyorum” dedi.

Ödül töreninde cosku dolu anlar yasandi.
Kaynak: İHA