Loft Art, Prestij Sergisi 'Itaatsiz Kökler-Ölmez Agaci Direniyor' Ile Sanatseverlerle Bulusuyor

Akfen Holding’in sanat alaninda bir sosyal sorumluluk projesi olarak gelistirdigi Loft Art Prestij Sergisi “Itaatsiz Kökler-Ölmez Agaci Direniyor” ile sanatseverlerle bulusuyor.

Loft Art, Prestij Sergisi 'Itaatsiz Kökler-Ölmez Agaci Direniyor' Ile Sanatseverlerle Bulusuyor


Akfen Holding’in sanat alaninda bir sosyal sorumluluk projesi olarak gelistirdigi Loft Art, yilda bir kere düzenleyecegi “Prestij Sergileri” serisinde; Muzaffer Akyol ve Gaye Su Akyol’u agirliyor. Sergi, “Itaatsiz Kökler-Ölmez Agaci Direniyor” basliklari ile 24 Mayis - 24 Temmuz 2022 tarihleri arasinda sanatseverlerle bulusacak.

Yapilan açiklamaya göre, Itaatsiz Kökler-Ölmez Agaci Direniyor sergisi zaman, hayal ve ihtimaller üzerinden birbiriyle iliskili fakat bagimsiz kompozisyonlari su yüzüne çikariyor. Muzaffer Akyol’un tuvallerinde ve farkli disiplinlerde ürettigi eserlerinde kâinatin devinimi, dönüsümü ve çigligi, nar formunda hayat buluyor. Gaye Su Akyol’un el dokumasi yün halilari ve seramik heykelleri ise insanin gündeligin içinde bogusan deliligin içerisinden çikarip, bu yitirmis oldugu ‘hakikati’ yeniden görmeye, hatirlamaya olmayan bir kâinati yeniden dogurarak, kurarak çagiriyor. “Itaatsiz Kökler-Ölmez Agaci Direniyor” sergisi ortak geçmisi olan, farkli zamanlara ait fakat son çeyrek yüzyila birlikte taniklik etmis baba-kizin, iki farkli anlatim diliyle kendi karsi gerçekliklerini kurguladiklari bir sergi olacagi belirtildi.
Kaynak: İHA