Yildirim MTAL Velileri Çocuklarinin Basarilariyla Gururlandi

Yildirim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi velileri çocuklarinin basarilariyla gururlandi.

Yildirim MTAL Velileri Çocuklarinin Basarilariyla Gururlandi
Her yil geleneksel olarak düzenlenen Yildirim MTAL Gurur Çayi etkinligi, iki yillik zorunlu aranin ardindan gerçeklestirildi.

Sinif birincisi olan ögrencilere ve velilerine yönelik düzenlenen etkinlikte ögrencilere onur belgesi takdim edilirken velilere de sertifika ve fotograf hediye edildi.

Etkinligin açilis konusmasini gerçeklestiren Okul Müdürü Ömer Yilmaz, iki yillik zorunlu aranin ardindan böyle güzel bir etkinligi tekrardan düzenleyen Koordinatör Ögretmenlerimiz Özlem Kotanoglu ve Dilek Ezer’e tesekkür ederim. Yildirim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak her zaman önceligimiz ögrencilerimizin akademik ve mesleki alanlarda basarilarini arttirmalarina katkida bulunmaktir. Okulumuz son yillardaki tercih edilme oranlari ve puanlari ile Yildirim’da bulunan basarili okullardan birisi haline gelmistir. Hedefimiz mesleki egitim gören ögrencilerimizin sektör de ve üniversite hazirlik döneminde basarili olmalarini saglamaktir. Bu hedef dogrultusunda ögrencilerimizi her zaman desteklemeye egitim ve ögretim de yenilikçi projelerle tercih oranimizi arttirmaya devam edecegiz. Bugün de burada basarilari ile bizleri ve siz degerli velilerimizi gururlandiran ögrencilerimize belgelerini takdim etmek için bir araya geldik. basarilari ile ailelerini gururlandiran ögrencilerimizi tebrik ederim” dedi.

Program Koordinatörü Dilek Ezer, “ hayatimizin her aninda basariya ulasmak için harcanilan emegin ve zamanin mutlaka bir karsiligi olmasini beklemekteyiz. Bazen yorulur, yipranir ve vazgeçmeyi düsünürüz. Iste böyle zamanlarda en yakinlarimizin ailelerimizin güveni ve destegi bize ilham verir. Sizler de gözbebeginiz olan yavrulariniza verdiginiz destekle bugün onlarin basarisini paylasmayi hak ettiniz. Bugün okulumuzdaki 32 subenin 1. Dönem not ortalamalari baz alinarak sinif birincisi olan ögrencilerimizin velilerine yani sizlere tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Proje Koordinatörü Özlem Kotanoglu, ”Basari her insana altin tepsi ile sunulmaz. Bazilarimiz Efsane Pilot gibi yarisi geride baslamis olsak da azmimiz ve kararliligimiz ile birinciligi gögüsleyebiliriz” dedi.

Etkinlikte duygu ve düsüncelerini ifade eden 11 Gazetecilik Alani Ögrencisi Medine Men’in velisi Duran Men “Basta bana bu güzel duyguyu yasatan kizim Medine Men’e tesekkür ediyorum ve siz degerli okul idarecileri ve ögretmenlerimize tesekkür ederim” dedi.

Etkinlik ögretmenler, sinif birincisi ögrenciler ve velileri ile birlikte toplu fotograf çekilmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA