Üsküdar'da 19 Mayis Coskusu Eypio, Fatma Turgut Ve Manga Rüzgariyla Yasandi

Üsküdar’da 19 Mayis kutlamalari müzik ve dansin eslik ettigi açik hava konseriyle kutlandi. Manga, Fatma Turgut ve Eypio’nun sahne aldigi konserde binlerce genç doyasiya eglendi. Konsere katilan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, gençlerin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramini kutladi.

Üsküdar'da 19 Mayis Coskusu Eypio, Fatma Turgut Ve Manga Rüzgariyla Yasandi
Üsküdar’da, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Fatma Turgut, Manga Grubu ve Eypio’nun sahne aldigi konserle Harem Meydani’nda kutlandi. Ceyhun Fersoy’un sunumuyla gerçeklesen açik hava konserine binlerce genç katilim sagladi. Üsküdar Belediyesi tarafindan dün organize edilen etkinlikte gençler sevdigi sanatçilarin canli performansiyla doyasiya eglendi. Konser aksam saatlerinde serin havaya ragmen yogun ilgi gördü.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen sahneye çikarak gençleri ve sanatçilari tebrik etti. Baskan Türkmen, “Sevgili gençler, buradan muhtesem görünüyorsunuz. Hos geldiniz. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayraminiz kutlu olsun. Bayram en güzel Üsküdar’da kutlanir. Gençlerle, sizlerle kutlanir. Bayraminizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA